Joi,
29.09.2022
Ceata
Acum
9°C

PSD-iștii au găsit înlocuitor lui Cindrea: un student ales on-line

PSD-iștii au găsit înlocuitor lui Cindrea: un student ales on-line

Mihai Adrian Maxim este numele propus de organizația PSD a județului Sibiu pentru a lua locul de consilier județean devenit vacant în urma demisiei lui Ioan Cindrea.

Mihai Adrian Maxim a apărut pe listele PSD pentru Consiliul județean Sibiu fără un trecut social-democrat. În primăvara acestui an, el a fost plasat pe poziția 16 a listei de candidați PSD ca reprezentant al studenților și a fost ales în urma unei campanii desfășurate on-line: cine aducea mai multe înscrieri, primea acest loc. Potrivit anunțurilor PSD din primăvara acestui an, Adrian Maxim a fost ”ales în cadrul unei campanii inedite, în mediul on-line, din rândul studenților de la Universitățile «Lucian Blaga», «Alma Mater», «Dimitrie Cantemir», Româno-Germană și Academia Forțelor Terestre «Nicolae Bălcescu»”. Mihai Maxim a fost student al Facultății de Inginerie ”Hermann Oberth”, din cadrul ULBS.

Adrian Maxim îi ia locul lui Ioan Cindrea, fostul președinte al organizației județene a PSD Sibiu și fostul președinte al CJ Sibiu. Cindrea a demisionat luna trecută din toate funcțiile politice și administrative, în urma înlăturării sale de pe listele de candidați pentru Parlamentul României de către conducerea centrală a partidului.

Confirmarea în funcția de consilier județean a lui Mihai Maxim urmează a fi realizată în ședința Consiliului Județean programată pentru ziua de joi. Foto: pagina de Facebook a lui Mihai Adrian Maxim

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

G. S.

Acum 5 ani

Cum sa pui un om fara nicio cariera profesionala, care n-a facut nimic in viata, pe plan profesional?! Pur si simplu sunt stupefiata. Decat politrucu asta, mai bine costica-dumnezeu, care e un comunistoid prost si fudul, agramat cu diploame de 3 lei, numa bun de politichie de divizia 4-a.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! "Nenea" da' Nuie micusor v-ar satisface?...
Raspunde

RE ardelean 100%

Acum 5 ani

De ce va mira? Asta este politica care voi o votați!! Imnul desteaptate române nu este chiar asa de indicat societați in care traim. Poate ne vom destepta in 100 ani
Raspunde

gtisb

Acum 5 ani

Corect !! bine punctat !!
Raspunde

furioasa

Acum 5 ani

RE ardelean 100% Invata-te sa scri :desteapta-te asa se scrie,societatii cu 2 de i. Asa ca, s-ar putea ca tie sa-ti trebuiasca 100 de ani sa inveti sa scri .Multumesc !
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

Ma gandesc ca a avut atata minte incat sa refuze . . . .
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Extraordinar !!! Astia sunt cretrini !!!! Cum poti sa propui in astfel de functie, un om fara experienta?
Raspunde

un sibian

Acum 5 ani

Ar trebui sa invatam ca actiunile civice pot indrepta votul corupt! ALiminteri se va juca in continuare mediul politic cu cetateanul si in esenta votul cetateanului nu inseamna nimic!
Raspunde

una pe zi

Acum 5 ani

Succes tanarului Maxim,deci tinerii destepti,nu au loc nicaeri,doar cei cu scoala pecerista ne pot conduce.Bravo PSD ca le dati sansa celor tineri.Doar ei mai pot salva tara asta jefuita,umilita de curvele blonde, de politruci,de hoti de nepoti si nepoate
Raspunde

furioasa

Acum 5 ani

Ai dreptate "una pe zi"
Raspunde

MULLER

Acum 5 ani

bravo jung und jetzt die Arbeit, die Sibiu braucht Sie
Raspunde

Folki

Acum 5 ani

Undi die Alte Oma astrid raus....die ist faule Rentnerin ,kein richtige Burgermeister...RAUS!!!
Raspunde

DD

Acum 5 ani

PSD versus mediu online....contradicție totala.
Raspunde

Cetatean

Acum 5 ani

Domnilor...sa nu va mai mirați de tara în care traim!A ajuns sa facă parte din consiliul judetean un om care nici măcar nu a fost în stare sa își termine facultatea datorita restantelor(se poate verifica la facultatea de inginerie).Sunt bucuros ca sunt promovați tinerii, dar nu asfel de tineri, care nu sunt în stare sa lege doua cuvinte, ce sa mai zic sa facă lucruri bune pentru acest județ! Sunt destui studenți eminenți dar care probabil refuza sa fie marionetele vulpoilor din spate.Rușine PSD!
Raspunde

Sibiu

Acum 5 ani

Felicitări ce ai scris "cetatean". E adevarat. Se poate verifica capabilitatea acestui individ si se poate observa ca nu a fost în stare sa ia restantele la facultatea pe care a urmat-o. E o rușine adusa acestui județ ca un astfel de tânăr sa fie numit în functie și astfel promovat. Se duce de- a binelea tara asta în jos cu astfel de așa numiți "sus pusi".
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, am "ajuns" bine asa-i? Sunteți Serviciu Cadre...
Raspunde

Romania

Acum 5 ani

Se duce orasu asta pe apa sambeti cu altfel de personaje care nu au putut sa isi termine studile si sa i se acorde o astfel de funcite.
Raspunde

Un psd-ist

Acum 5 ani

Cindrea este bun de prim ministru ! Dragnea l-a mazilit de frica sa nu-i ia locul !!!!!!!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus