Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Bucureștenii vor de la Sibiu sărbători de iarnă, evenimente, tratament și schi

Bucureștenii vor de la Sibiu sărbători de iarnă, evenimente, tratament și schi

Din cei peste 3.500 de vizitatori pe care autoritățile sibiene i-au contorizat la standul amenajat în cadrul Târgului de turism al României, majoritatea s-a interesat de ofertele de petrecere a sărbătorilor de iarnă.

Cei 3.500 de vizitatori numărați la standul amenajat de autoritățile județene, prin intermediul Asociației județene de turism, reprezintă dublul vizitatorilor de anul trecut. ”Cele mai multe solicitări de informații au vizat ofertele de petrecere a sărbătorilor de iarnă, agenda evenimentelor, oferte de tratament, tabere de schi pentru copii. Târgul de Crăciun, sejururi în sate tradiționale, vacanțe active în zonele montane, hotelul de gheață de la Bâlea Lac, bisericile fortificate, oferta culturală a muzeelor se mențin în motivațiile de călătorie ale vizitatorilor”, arată Simina Manea, din cadrul Asociației județene de turism Sibiu, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. La Târgul de turism al României, derulat în perioada 17-20 noiembrie la București, județul Sibiu a avut ”un stand în oglindă cu cel al Primăriei municipiului Sibiu”. Și pentru prima dată, județul a prezentat drept ofertă și destinațiile pentru pasionații de echitație.

”Am ales să aducem în prim-plan poziționarea noastră de destinație pentru turism gastronomic, susținută de titlul de Regiune Gastronomică Europeană 2019, cu ofertele Sibiu City Menu, ghidul producătorilor locali, târguri și evenimente, pachete ale pensiunilor și restaurantelor, degustări la stand. Ca prime rezultate, agenții de turism au manifestat interes pentru a integra experiențe culinare de calitate în circuitele lor, ambasade, organizații și pasionați de gastronomie sunt dornici să se implice în programul Sibiului”, Simina Manea, Asociația județeană de turism

Foto: Asociația județeană de turism Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

ce vor sibienii

Acum 6 ani

Sibienii vor de la bucuresteni sa: circule corect si relaxat, mai putine claxoane; sa se comporte civilizat in sensul ca nu zbiara unul la altul, arunca gunoaiele la cos, isi supravegheaza copii, etc. In principiu, sa fie mai civilizati si sa respecte zona!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus