Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Decembrie, luna cadourilor: Consiliul Județean vrea să-și impună limită de cheltuieli

Decembrie, luna cadourilor: Consiliul Județean vrea să-și impună limită de cheltuieli

Conducerea Consiliului Județean cere aprobare de la aleșii județeni pentru impunerea unui plafon maxim de cheltuieli de protocol în cursul lunii decembrie 2016.

Plafonul de cheltuieli ar urma să fie limitat la 15.000 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut mâine de consilierii județeni. ”În luna decembrie 2016, la Consiliul Județean Sibiu se preconizează că vor avea loc mai multe evenimente care necesită afectarea unor cheltuieli materiale de protocol. În acest context, considerăm că este necesară asigurarea unui protocol în ceea ce privește organizarea și desfășurarea în bune condiții a acestor întâlniri, în sensul oferirii unor tratații din partea instituției, în calitate de gazdă”, se arată în raportul care însoțește proiectul de hotărâre pentru stabilirea acestui plafon.

Printre evenimentele date ca exemplu pentru justificarea protocolului se numără ședința festivă a CJ Sibiu, posibile vizite din străinătate (ambasadori, delegații externe), grupuri de colindători, dar și vizita Președintelui României, de 1 decembrie (vizită puțin probabilă, având în vedere că administrația prezidențială a confirmat participarea lui Klaus Iohannis la evenimentele din Capitală).

Din cei 15.000 de lei, același proiect de hotărâre prevede cheltuieli de cel mult 10.000 de lei pentru materiale personalizate (calendare, agende, felicitări etc) și maxim 5.000 de lei pentru materialele de protocol (cafea, șampanie, apă minerală, dulciuri etc).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

badea gheorghe

Acum 7 ani

Deci, dl. președinte, la București, asta înseamnă că pot merge liniștit la Alba-Iulia că n-o să mă indispună nimeni!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus