Sâmbătă,
02.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

Din copii în magicieni. Ateliere de scamatorie la Teatrul Gong

Din copii în magicieni. Ateliere de scamatorie la Teatrul Gong

Cei mai mici pot învăța câteva dintre tainele magiei la workshop-urile organizate în programul „Sibiu Magic Show”, la Teatrul Gong din Sibiu, între 2 și 4 decembrie, când magicianul Gozefini își va deschide cufărul fermecat pentru o oră și jumătate.

Copiii cu vârsta peste 6 ani își vor putea testa imaginația într-un atelier energizant în care își vor confecționa propriile obiecte pentru numere simple de scamatorie.

Care sunt secretele scamatoriei

Axat pe lucrul în echipă într-un cadru prietenos, atelierul coordonat de maestrul Gozefini își propune să dezvăluie o parte din secretele acestei arte promovând o gândire logică, tehnică și științifică în rândul celor mici. Accesul copiilor la aceste workshop-uri se face exclusiv pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Prețul unui bile teste de 14 lei, tarif unic și include toate materialele necesare.  Atelierele de creație vor avea loc vineri, 2 decembrie, de la ora 17:00, iar sâmbătă, 3 decembrie și duminică, 4 decembrie, de la orele 10:00.

Salutul, cuvântul magic

Magicianul Gozefini va urca, de asemenea, pe scenă într-o „Călătorie magică în lumea poveștilor”. Spectacolul prezentat de acesta aduce în fața publicului o serie de numere amuzante și interactive cu iepuri din joben, porumbei albi, apariții și dispariții misterioase, precum și bile ce zboară prin aer. Cei mici vor descoperi că adevăratele cuvinte magice sunt salutul respectuos și de mulțumire. Spectacolul va fi prezentat duminică, 4 decembrie, de la ora 18:00, în sala Teatrului Gong din Sibiu și este adresat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Prețul unui bilet la spectacol este de 7 lei, tarif unic, și poate fi achiziționat de la sediul teatrului, în Librăriile Humanitas sau online prin eventim.ro sau.

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, reunind actori și artiști magicieni care jonglează cu vizibilul și invizibilul, făcând posibile apariții și dispariții misterioase într-o serie de numere surprinzătoare de iluzionism, prestidigitație, levitație, stand up comedy, clovnerie, animație, marionete și proiecții 3D. Ediția din acest an a festivalului va avea loc în perioada 2 – 6 decembrie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus