Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

VIDEO. Cozi uriașe pe autostrăzi în Statele Unite, de Ziua Recunoștinței

VIDEO. Cozi uriașe pe autostrăzi în Statele Unite, de Ziua Recunoștinței

Ziua Recunoștinței aduce în fiecare an ambuteiaje enorme în Statele Unite. Milioane de oameni se grăbesc să ajungă la cei dragi pentru tradiţionala cină festivă, transmite digi24.ro

Postul de televiziune ABC7 a surprins imagini incredibile de pe una din cele mai aglomerate autostrăzi din Statele Unite. Imaginile surprinse din elicopter arată mii de mașini pe autostrada 405 din statul american California.

În Statele Unite, Ziua Recunoştinţei marchează începutul sezonului sărbătorilor de iarnă şi este urmată de Vinerea Neagră, cea mai aglomerată zi în magazine datorită reducerilor masive făcute de comercianţi.

foto twitter/ABC7

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, dacă nu stiati, pot sa va informez ca aceeași atmosfera de "sărbătoare" predomina si PCTF Boița unde "ai nosti ca brazii" cu meclele "tampe" de fericire si speranța ii așteaptă pe "fratii" de peste munți cu ocazia acestei "sărbători"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus