Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Booking.com: Sibiul este ocupat 100% în vacanța de 1 decembrie

Booking.com: Sibiul este ocupat 100% în vacanța de 1 decembrie

Turiștii care doresc să își mai rezerve un loc de cazare în Sibiu prin intermediul booking.com (una din cele mai mari platforme de rezervare a cazării, din lume) primesc mesajul că orașul este plin.

”Sibiul este unul din orașele preferate de clienții noștri în datele alese de dumneavoastră (rezervat 100%)”, este mesajul pe care îl afișează platforma booking.com, pentru cei care caută o cameră de două persoane pentru cazarea în Sibiu în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie. Cele cinci zile de minivacanță au apărut ca urmare a deciziei Guvernului de a declara și ziua de 2 decembrie (vineri) zi liberă pentru angajații în sistemul bugetar.

Pentru Sibiu, booking.com indexează mai bine de 260 de unități de cazare, de la apartamente în regim hotelier, la pensiuni și hoteluri de cinci stele. În extrasezon, prețul unui loc de cazare pentru o noapte în Sibiu este cuprins – potrivit datelor de pe booking.com – între 90 și 497 de lei.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

siby

Acum 4 ani

...daca nu ati aflat inca, majoritatea celor care ofera servicii pe booking.com pun la dispozitie doar 10-20% din spatile de cazare disponibile si doar pentru reclama, deoarece taxele percepute de proprietarii site-ului sunt destul de mari in cazul rezervarilor prin intermediul lor...cele mai sigure rezervari se fac telefonic la receptiile hotelurilor sau pensiunilor!!!
Raspunde

Gabi

Acum 4 ani

De fapt taxa nu e deloc mare(până în 15%) având în vedere că foarte multe pensiuni depind de serviciile booking.com pentru clienți. Ba chiar sunt unii care nu ar avea deloc vizibilitate dacă nu ar fi existat astfel de servicii online.
Raspunde

galatean

Acum 4 ani

Nu mai spuneti....este bataie mare la intratea in sibiu..se calca lumea in picioare...ce draq sa faci in sibiul ala...sa te plimbi pe o strada care duce in piata...altceva ce mai oferiti domnilor??
Raspunde

Timeea

Acum 4 ani

Intr-adevar, daca cultura, MULTITUDINEA de activitati outdoor atat din Sibiu cat si imprejurimi, evenimentele care au loc (pt toate gusturile/varstele) si multe altele nu reprezinta un punct de interes, nu prea ai ce sa faci. Saorma se poate manca si in Bucuresti. Sau alte orase. Nu trebuie batut drumul pana aici.
Raspunde

MB

Acum 4 ani

@galatean... din moment ce citesti articole din ziare locale din Sibiu, trag concluzia ca te-ai cam aciuat pe aici. Ca urmare, cred ca orasul are multe de oferit. Ca altfel nu ai sta. Si "DA" ai dreptate: este bataie mare la intrarea in oras. Poti merge in fiecare duminica seara la intrarea in oras dinspre Brasov, sa vezi ce cozi sunt la intrare. Sunt din cauza aciuatilor ca tine, care peste weekend au fost acasa, iar duminica seara se intorc in oras. In general, nu am nimic cu cei aciuati pe aici, dar in cele mai multe cazuri nu prea "aduc valoare orasului". Din contra...
Raspunde

Brasovean

Acum 4 ani

MB E INGHESUIALA DAR SUNT DE FAPT SIBIENII CARE SE INTORC LA TARA DUPA CE AU STAT UN WEEKEND LA ORAS FACAND CUMPARATURI LA CORESI!! Sunt saraci si mu au bani pentru restaurante in centru!!!!
Raspunde

rosu

Acum 4 ani

Mai lasati-ma cu mall-ul Coresi! De nu eram noi, acolo nu mai cumpara nimeni. Mai tot timpul e gol-golut.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus