Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou

S-au pus în vânzare biletele pentru Concertul de Anul Nou

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale sfârșitului de an, Concertul de Anul Nou, o aduce pe Christiana Uikiza, una dintre cel mai apreciate voci feminine ale momentului alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa, pe scena de la Sala Thalia.

Concertul va avea loc în 31 decembrie, și 1 ianuarie, iar secvenţele muzicale din repertoriul internaţional vor face din acest eveniment unul deosebit, continuând tradiţia din anii precedenţi. Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei în funcţie de locul din sală.

Concertul de Anul Nou în Sibiu a fost lansat în urmă cu opt ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Mai multe despre Christiana Uikiza și concertul de Anul Nou, aici. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus