Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Sibienii Ioan Rogoz și George Marcu s-au clasat pe locul 9 la ATA Racing Show

Sibienii Ioan Rogoz și George Marcu s-au clasat pe locul 9 la ATA Racing Show

Desfășurată pe circuitul Titi Aur, cursa campionilor a adus la startul acestei ediții, un singur echipaj sibian, format din Ioan Rogoz și George Marcu, care au luat startul pe un Renault Clio 2.

În cele doua zile de concurs, sibienii au terminat cursa cu bine, clasându-se pe un onorant loc 9 în clasamentul General 2WD, grupă la care luaseră startul 16 maşini. "Suntem fericiți că am putut lua startul la acest show de final de an. Pentru noi a fost o poziție bună în clasament, ținând cont că adversarii noștri aveau capacitatea motorului mult mai mare", au spus sportivii.

ATA Racing Show vine de la numele Academiei Titi Aur și este singurul eveniment din România care aduce la start cei mai buni piloți din campionatele interne. Aceștia au rulat pe un traseu mixt: asfalt și macadam.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Daniel

Acum 5 ani

Aline, sunt altii care dupa o munca de 1 an au adus cinste Sibiului, terminand pe locurile 1 - 3 in CAMPIONATUL NATIONAL DE RALIURI DUNLOP, la general, fiind premiati la Gala Campionilor, cum ar fi Raul Badiu, Toader Cristian, echipa SRT, etc. Scieti si despre ei, sunt oameni care au muncit 1 an, dar nimeni nu-i apreciaza!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus