Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Starețul unei mănăstiri a fost jefuit. Avea 344.000 lei în chilie

Stareţul Mănăstirii Pasărea a reclamat la Poliţie că, la sfârşitul lunii octombrie, persoane necunoscute au intrat în chilia lui şi i-au furat 344.000 de lei şi o geantă din piele, au declarat pentru News.ro surse din Poliţia Ilfov.

Potrivit surselor citate, furtul s-a produs în data de 29 octombrie, între orele 9.00 şi 10.00, stareţul Costel Slabu fiind la slujbă în timp ce hoţii au intrat în chilia lui.

O parte din bani erau în lada patului, iar altă parte în sertarul unei noptiere.

Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Ilfov au un cerc de suspecţi şi au fost deja audiate persoane bănuite. A fost audiat şi stareţul, însă momentan poliţiştii investighează dosarul privind furtul calificat, fără a face cercetări în legătură cu provenienţa banilor.

foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

sfantul duh

Acum 6 ani

Mare e lucrarea d-nului!
Raspunde

Augnik

Acum 6 ani

Säracul " STARET " Precis a vrut sä dea banii la säraci .
Raspunde

TALIDA RUNCU

Acum 6 ani

Asa-i la voi la romani! Eu am cetatenie chineza!
Raspunde

Bondea NJicolae

Acum 6 ani

ce sa strins la cutia milei......cam ala e nivelul timpenieie oamenilor din aceste zone si nu numai 344 de mii de ron.Se zice ca te vindeci de aproape orice boala dar de una singura nu te vindeci si anume de prostie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus