Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
0°C

Varujan Pambuccian vine să le vorbească studenților sibieni despre viitorul în IT

Varujan Pambuccian vine să le vorbească studenților sibieni despre viitorul în IT

Varujan Pambuccian, membru fondator al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, vine săptămâna viitoare la Sibiu pentru a le vorbi studenților de la Universitatea ”Lucian Blaga” despre viitorul sectorului IT.

Evenimentul este inclus în proiectul Caravana Informaticii, inițiat de PIN Magazine și Facultatea de Management și IT Griffiths din Oradea, cu scopul de a încuraja mediul economic românesc să își susțină singura sa poveste majoră de succes.

”Domeniul IT&C este unul în care am avut și avem un cuvânt de spus în dialogul tehnologic global și acest lucru trebuie cunoscut de români, în special de tinerii care își propun să aibă o traiectorie profesională realistă în raport cu lumea în care trăim”, spun organizatorii.
“Caravana Informaticii: Viitorul Informaticii în România” se derulează în perioada noiembrie – decembrie 2016 în mai multe orașe din țară.
”Evenimentele își propun să promoveze o activitate continuă de diseminare și conștientizare, de dezvoltare a unui spirit comunitar și în același timp conectarea trecutului cu prezentul și viitorul prin stimularea dezvoltării domeniului IT&C și al economiei digitale”, mai spun organizatorii.
Proiectul a fost lansat la Cluj Napoca, în data de 21 noiembrie 2016, urmând ca a cincea oprire să fie la Sibiu, luni, 5 decembrie 2016, începând cu ora 17:00, sub forma unui eveniment public. Acesta va avea loc la Universitatea “Lucian Blaga” – sala Aula Magna, iar intrarea va fi liberă, fiind necesară doar o confirmare a participării pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/135870866895778/ sau Caravana informaticii - Viitorul informaticii în România – Sibiu.

Vorbitori în cadrul acestui eveniment vor fi Varujan Pambuccian, Sebastian Văduva și Ovidiu Neamțu.

Varujan Pambuccian este de profesie matematician și informatician, foarte pasionat de tehnologiile de vârf și modul în care acestea influențează economia și societatea în ansamblul ei. Este profesor în cadrul Universității din București și membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din cadrul Parlamentului României.

Sebastian Văduva este un întreprinzator româno-american de succes cu o bogată experiență în marketing și vânzări atât în companii române, cât și americane. Dr. Sebastian Văduva este co-fondator al Școlii Informale de IT și trainer pe tematici de dezvoltare a abilităților manageriale, de comunicare, de retenție și dezvoltare a talentului uman în cadrul companiilor de IT, fiind totodată un promotor vehement al antreprenoriatului. Este director al Facultății de Management și IT Griffiths din cadrul Universității Emanuel din Oradea.

Ovidiu Neamțu este fondatorul și președintele Asociației 11even, creator al programelor “11even Experiences”, “Bucurie în Mișcare România” și “Creatori de viitor”. Este antreprenor, cu experiență în dezvoltarea de rețele de consumatori, marketing și advertising. Este unul dintre inițiatorii Festivalului de film Transilvania (TIFF), iar în decursul experienței sale a lucrat pentru clienți ca și Coca-Cola, Nestle, Nivea, Siemens, etc.

Foto: Bogdan Maran/Mediafax

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

zzz

Acum 6 ani

Probabil unul din cei mai instruiti si capabili parlamentari romani. Studentii ar trebui sa se inghesuie la prezentarile lui
Raspunde

psd

Acum 6 ani

Eu zic ca-i cel mai bun din lume....incredibil.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus