Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

FC Hermannstadt joacă la Cluj ultimul meci din tur

FC Hermannstadt joacă la Cluj ultimul meci din tur

Echipa sibiană pleacă în deplasarea la Cluj, unde va întâlni echipa locală Sănătatea, în ultima etapă din tur. Indiferent de rezultat, FC Hermannstadt va încheia prima jumătate a sezonului pe locul întâi în Seria a V-a a Ligii a III-a.

De pregătirea echipei pentru această partidă s-a ocupat căpitanul Răzvan Dâlbea după ce antrenorul principal Marian Mărgărit și secundul acestuia, Cornel Cașolțan, au demisionat la începutul acestei săptămâni, în urma înfrângerii de pe teren propriu, cu ACS Comuna Recea (2-1).

„Nu am emoții mai mari decât de obicei. Cred că am pregătit bine meciul. Eu unul nu voi juca, m-am accidentat la meciul precedent. Am încredere că cine va intra în locul meu își va face datoria foarte bine. Ne propunem să câștigăm la Cluj pentru a încheia cu dreptul prima jumătate a sezonului”, a declarat Răzvan Dâlbea.

Meciul dintre Sănătatea Cluj și FC Hermannstadt se dispută mâine, 2 decembrie, de la ora 14:00.

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus