Joi,
01.06.2023
Ploi Scurte
Acum
23°C

Mărgărit o preia pe Voința de pe penultimul loc al ligii a 4-a

Mărgărit o preia pe Voința de pe penultimul loc al ligii a 4-a

Voința Sibiu își schimbă antrenorul. Marian Mărgărit, unul dintre cei mai cunoscuți jucători ai fotbalului sibian, preia echipa de la Sepi Schnell.

Clubul sibian s-a despărțit de Sepi Schnell la finalul lunii ianuarie pe fondul evoluțiilor slabe ale echipei, care ocupă în acest moment penultimul loc al Ligii a 4-a din județul Sibiu. În turul campionatului, în 13 etape, echipa a reușit o singură victorie, a obținut puncte din 2 egaluri și a pierdut alte 10 partide. Sibienii au reușit să marcheze doar 15 goluri și au primit nu mai puțin de 47. 

„Îi mulțumim acestuia pentru efortul depus, pentru vocea optimistă din vestiar și pentru dorința continuă de a câștiga! Din păcate, în sport suntem condiționați de rezultate, dar onoarea de a-l fi avut antrenor rămâne de partea noastră”, transmiteau reprezentanții clubului la momentul despărțirii de fostul antrenor.

Marian Mărgărit este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști sibieni, cu aproape 200 de meciuri jucate în prima divizie. După ce a încheiat cariera de jucător, Mărgărit a antrenat mai multe echipe, fiind antrenor secund chiar și la echipe din prima ligă, unde a antrenat Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț. A fost antrenor principal la Viromet Victoria, Amso Sibiu, FC Sibiu și FC Hermannstadt când echipa activa în liga a III-a. De asemenea, le-a antrenat în liga secundă pe Chimia Brazi și Ghimbav Brașov.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus