Luni,
22.07.2024
Cer Senin
Acum
22°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Pe lângă târgul de Crăciun din Piața Mare, primul sfârșit de săptămână al lunii decembrie aduce în Sibiu magie, teatru și muzică.  În centrul atenției se află festivalul „Sibiu Magic Show”  care va aduce mai aproape de cei mici arta magiei prin diferite ateliere de creație și spectacole de iluzionism. 

Vineri, 2 decembrie

„Sibiu Magic Show” ,un festival unic în România, aduce mai aproape de micii spectatori magia, prin diferite spectacole de levitație, precum și spectacole de stand up comedy, animație, marionete, proiecții 3D și workshop-uri. Astfel, de la ora 12:30, la sala de la parter a Teatrului Gong va avea loc spectacolul „Aventuri în Bubbleland” cu Magicianul Robertino şi Bubble Artist Claudia Stroe. De la ora 17, în sala Studio, cei mici sunt așteptați la un atelier de magie coordonat de Gozefini. O oră mai târziu, va avea loc un spectacol recomandat tuturor vârstelor „Hocus Opus cu Magicianul Danny Cole.

„Viaductul” după Háy János, va fi pus în scenă, de la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca”.

Sâmbătă, 3 decembrie

Sibiu Magic Show își deschide porțile cu mai multe spectacole și ateliere de creație. Astfel, de la 10:00 în sala Studio a Teatrului Gong va avea loc un atelier de magie, recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani, coordonat de magicianul Gozefini. Două ore mai târziu, va mai fi un atelier de creat povești „Povești cu sclipici”, coordonat de Diana Ribana.

De la ora 11:00 în sala de la Parter a aceluiași teatru, Magicianul Christianis va prezenta spectacolul „Misterele magiei”. „Să facem magie” va avea loc de la ora 18:00 la sala de la Etaj, iar de la 20:00 în sala de la Parter a Teatrului Gong, Magicianul Christianis va prezenta spectacolul „Maratonul iluziilor”.

foto-magicianul-Christianis-500x420

Începând cu ora 18, la Sala Thalia va avea loc concertul „Crăciun vienez" care va cuprinde un program de colinde, cu muzică vieneză din creaţia lui Johann Strauss, romanţe şi şlagăre ce au trecut testul timpului. Protagoniştii spectacolului vor fi Marco Ascani, din Italia, Catarina Lal, din Austria, Theodore Coresi, din Austria, şi Lucia Kim, din Coreea.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19, se va pune în scenă spectacolului „Sărbători fericite”.

La Păltiniș, noul sezon de iarnă se deschide cu un concurs de ski și snowboard jibbing la Arena Platoș, de la ora 20. Mai mult decât atât, iubitorii de zăpadă sunt așteptați la petrecerea „Get United”, de la ora 22, la Apres-Ski Bar Arena Platoș precum și în aer liber cu butoaie de foc, unde vor întreține atmosfera Dj Jele, Dj Dexși Dj Undoo.

Duminică, 4 decembrie

Festivalul Sibiu Magic Show începe astăzi cu un atelier de magie, de la ora 10:00 coordonat de Magicianul Gozefini, la Teatrul Gong. Tot acolo, magicianul Timo Marc va prezenta spectacolul „Visual Magic”, de la ora 11. De la ora 18:00 în sala de la Etaj, va fi un spectacolul recomandat copiilor cu vârsta peste trei ani „O călătorie magică în lumea poveștilor”, cu Magicianul Gozefini. Seara se încheie cu spectacolul „Visual Magic” al lui Timo Marc, de la ora 20.

foto-hocus-pus-danny-cole

Tradiționalul concert de sărbători al Corului Bach al Parohiei Evanghelice din Sibiu oferă anul acesta iubitorilor muzicii sacre, în primă audiție la Sibiu, „Oratoriul de Crăciun” de Georg Gebel cel Tânăr, de la ora 18, la Biserica Evanghelică din Piaţa Huet. Biletele sunt disponibile la sediul Bisericii Evanghelice din Sibiu, Piaţa Huet nr. 1, în librăriile Schiller şi Erasmus, precum şi în seara concertului la intrare.

Unii dintre cei mai îndrăgiți cântăreţi români de muzică uşoară, Marina Voica, Dida Drăgan, Luminiţa Anghel, Adrian Daminescu, Florin Apostol şi Vlad Miriţă, vor susține un concert la Cercul Militar, de la ora 19. Dansatorii Teatrului de Balet vor completa momentul prin trei coregrafii pregătite de Aleisha Gardner.

christmas-2015-25

De la ora 19, la Sala Thalia va avea loc un concert sub numele „Christmas Gala Concert - Acapella & Friends” ce aduce pe aceeași scenă voci din aproape toate palierele muzicale, care pleacă de la inconfundabila voce a Monicăi Anghel, la timbrul lui Nico și la armoniile minunate ale grupului vocal Acapella.

La Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19, se va pune în scenă spectacolului „Sărbători fericite”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus