Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Undeva la Palilula: Un tânăr a împușcat mortal doi oameni, tată și fiu, a rănit grav alți doi și s-a sinucis

Undeva la Palilula: Un tânăr a împușcat mortal doi oameni, tată și fiu, a rănit grav alți doi și s-a sinucis

Doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident. Anchetatorii ar fi găsit un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia criminalul de la Palilula, potrivit primarului din localitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bărbatul care împuşcat, vineri seara, patru oameni, dintre care doi au decedat, în localitatea doljeană Palilula, lângă Craiova, ar fi avut un atelier de confecţionat arme artizanale în subsolul casei în care locuia împreună cu concubina sa, afirmă edilul din localitate.

Primarul din Bucovăţ, comună de care aparţine Palilula, mai spune că nu ştia dacă agresorul locuia efectiv în localitate, sau se afla în vizită.

„Ştiu că a fost plecat împreună cu concubina sa în Germania. Acum o lună bunica fetei a venit la primărie să le facă acte pe casă. El nu prea avea contact cu vecinii. Acum a avut o altercaţie cu cei doi pe care i-a omorât şi apoi a ieşit pe drum şi a tras după lume”, afirmă primarul comunei Bucovăţ, Marius Cristian Tuţă.
Victimele care au decedat sunt Ion şi Fabian Trandafir, tată şi fiu. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital, unul împuşcat în antebraţ, altul în obraz.

Potrivit primelor informaţii oferite de Poliţie, tânărul, de 28 ani, din Timişoara, se afla în Palilula, în vizită la o femeie cu care avea o relaţie. Vineri, bărbatul ar fi avut o stare depresivă şi ar fi intrat în conflict cu vecini ai tinerei, pe care i-a împuşcat cu un pistol confecţionat artizianal.

Agresorul, Dragoş Furtună, în vârstă de 28 ani, din Timişoara s-a sinucis, împuşcându-se în cap.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

el

Acum 7 ani

Sper ca nu vin la sb exemplare de astea, decat!
Raspunde

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

Ce bine, 2 olteni minus ! :) Yes !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus