Sâmbătă,
24.07.2021
Parțial Noros
Acum
26°C

Cerere de intrare în faliment pentru Polisano Distribuție

Cerere de intrare în faliment pentru Polisano Distribuție

Administratorul judiciar al diviziei de distribuţie Polisano, BDO Business Reconstructing, convoacă adunarea creditorilor distribuitorului pentru a deschide procedura de faliment a firmei, la doar două luni după ce Polisano, a cincea companie din piaţă, a anunţat intrarea în insolvenţă.

Adunarea creditorilor este stabilită pentru data de 16 decembrie, se arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, citat de Ziarul Financiar.

BDO Business Reconstructing a fost desemnat administrator judiciar al Polisano distribuţie, compania intrată în insolvenţă, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 527 de milioane de lei, în scădere cu 60% faţă de anul precedent. Numărul de salariaţi al firmei a scăzut cu circa 200 de persoane, ajungând la 601 angajaţi anul trecut. Deşi datoriile companiei au scăzut cu aproape 50% în 2015 faţă de anul anterior, Polisano nu a putut evita insolvenţa, înregistrând şi anul trecut datorii de peste 340 de milioane de lei.

Din grupul Polisano mai fac parte un spital privat în Sibiu, o reţea de clinici, dar şi o fabrică de medi­camente, una dintre puţinele investiţii de la zero în această industrie în ultimii ani.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/07/27/foto-video-greva-spontana-la-polisano-distributie-primele-raspunsuri-o-amanare-de-cinci-zile-si-200-de-lei/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Popa

Acum 4 ani

Mai informati- va: grupul Polisano are SI o retea de farmacii in Sibiu: Polisano Pharma!
Raspunde

siby

Acum 4 ani

...miticii au dus o companie prospera si 100% independenta la faliment...era o concurenta serioasa pentru firmele din capitala ingropate in politica si spaga...incet, incet, va disparea cu totul...pacat
Raspunde

baba

Acum 4 ani

Nu cred ca are treaba cu spitalele , numai cu fabrica de medicamente . Dar pacat ca guvernul vrea sa inchida tot ce este romanesc .
Raspunde

lex

Acum 4 ani

nu mai aparati hotia. a fost un spagar de plina clasa si un mafiot. a condamnat la moarte zeci de oameni cu medicamente false pentru bolnavii cu cancer. decat sa tinem companii romanesti doar ca sunt romanesti nu merge. acum se vede cine a fost vonica, un mare mafiot. daca era cisntit si nu angaja doar lucruri slabe afacerea mergea ianinte. el s-a ocupat de linistea grupului, cu bani. asta nu e un model de invatat si urmarit. companiile solide care au sistem de management nu mor odata cu sefuț
Raspunde

Pastorel Abagiu

Acum 4 ani

Se-ntâmpla fel de fel de drame In lumea asta interlopa Alergi dup-un "careu de dame" Si-ti "vine" un amărât de popa!
Raspunde

Popa

Acum 4 ani

Pentru Lex : de unde stii tu ceva despre medicamente false sau nefalse? Doar un frustrat poate sa afirme asa ceva, spune-ne tu, asa zisul Lex cate afaceri ai construit tu si cate ai condus de stii asa de bine ca se dau spagi? Cine esti tu sa judeci si sa arunci cu pietre fara sa ai habar de ceva pe lumea asta? Ai dat tu salarii la mii de oameni, ai construit tu ceva pe lumea asta, ai tu vreo scoala sau ai muncit tu ceva ? Nu cred si atunci tine-ti gura, fa si tu spitale, fabrici, firme ca sa vezi cum se face si abia apoi da-ti cu parerea, cu mintea aia a ta de gaina proasta. Daca as fi atat de tampit ca tine, m-as duce si as manca un cacat inainte de a deschide gura aia care iti pute.....
Raspunde

Manuela

Acum 4 ani

Da doamna, doamna nemangaiata, oare sufera dupa pierderea ireparabila? Sau se consoleaza cu vreun haiduc? Daca da, cu cine?
Raspunde

Popa

Acum 4 ani

Manuela, sa stii ca nu toate femeile sunt curve... si nu toate se gandesc la haiduci si consolari. Eu nu cunosc situatia , dar ma mira cum ii poate trece cuiva asa ceva prin cap. Ai o problema? Nu are cine sa te consoleze? Esti probabil subiectul clar al bancului care zice ca nici culmea neurochirurgiei nu le poate scoate anumitor femei ....ula din cap! Nu vrei sa te consolez eu, daca esti nef.....uta? Doar sper ca nu esti atat de urata pe cat esti de proasta!
Raspunde

g

Acum 4 ani

Cine o zis ca-s toate curve? Iti sta capu numa la porcarii. Ai un vocabulary murder, e clar ca esti un om cu grave problem la mansard.
Raspunde

g

Acum 4 ani

Ai fi celebrul Popa-PROSTU? Asa se explique... gandirea ta de rinocer si scris de bison castrat (citeste bou). Ce dreaq, te plateste domna sa aperi la ea? Eu as plati domn destept, nu mujic prost care pute si prin internet.
Raspunde

Matyas Andrei

Acum 4 ani

Spitalul Polisano este cea mai moderna si ceea ma buna din Sibiu si nu numai. Arfi pacat sa nu mai functioneaza!Multe vieti a fost recuperat in conditie exceptional(si eu inclusiv).Pentru aastfel de lucruri ar trebui sa intervine statul... dar ei au alte probleme.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus