Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

TSTV, Diana Popa – PMP: La un an de Colectiv nu avem nimic în plus, Guvernul Cioloș a promis mult și a făcut puțin

TSTV, Diana Popa – PMP: La un an de Colectiv nu avem nimic în plus, Guvernul Cioloș a promis mult și a făcut puțin

Președintele PMP Sibiu, Diana Popa, a declarat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că fostul președinte Traian Băsescu poate fi un ”motor” electoral la alegerile parlamentare din 11 decembrie, el fiind extrem de apreciat de către sibieni. ”Președintele Traian Băsescu este un patriot iar actualul președinte Iohannis, alături de sibieni l-au numit cetățean de onoare al Sibiului. Titlu care i s-a acordat după momentul 2007. Dumnealui are merite deosebite. A fost și este susținut în continuare de către sibieni. Eu cred că există această simpatie pentru domnul președinte și cred că se bucură încă de succes în Sibiu pentru că au fost mulți oameni care mi-au spus că vor vota PMP pentru că-l simpatizează pe președintele Traian Băsescu. Știu ce a făcut pentru România, știu ce a făcut pentru Sibiu și îi invit pe această ocazie pe toți băsiștii și pe toți sibienii să voteze PMP pentru că domnul președinte Traian Băsescu este candidat al acestui partid la alegerile parlamentare. A fost cel care a și susținut această reducere a numărului de parlamentari și acesta este un motiv în plus pentru care Traian Băsescu și PMP este susținut de către sibieni”, a declarat Diana Popa.

În opinia candidatului PMP Sibiu, de un absenteism la alegerile parlamentare vor beneficia cele două partide mari: PSD și PNL. ”Dacă se va mobiliza puțină lume înseamnă că se vor mobiliza activul partidelor și va avantaja partidele mari-mamut. Cred că e bine să meargă cât mai multă lume la vot, cât mai mulți tineri. De data aceasta cred că vor merge mai muli dintre cei care spun că nu mai au încredere în clasa politică pentru că de data asta chiar au cu cine. Sunt avocată de 15 ani, sunt născută am copilărit în Sibiu, am avut bunici în Mărginimea Sibiului, mama este din Tilișca, tata e din Poiana Sibiului, am stat și în Agnita, știu ce se întâmplă în județ, cunosc problemele oamenilor, iubesc Sibiul îl iubesc din tot sufletul și acesta este motivul pentru care n-am putut pleca niciodată de aici. Voi fi genul de parlamentar care nu va pleca de aici nu voi sta aici sporadic, în câte un week-end”, a mai spus Diana Popa.

Liderul PMP Sibiu s-a declarat dezamăgită de și Guvernul Cioloș, de la care avea așteptări ridicate. ”La un an de Colectiv nu avem nimic în plus, suntem exact în aceeași situație, Guvernul Cioloș a promis mult și a făcut puțin. Fonduri europene atrase – zero, apropo de alte partide”, a mai declarat candidatul PMP Sibiu.

Întreaga emisiune o puteți vedea aici:

https://youtu.be/tni_Vl3rPo0

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Pastorel Abagiu

Acum 6 ani

Patru oameni ma păzesc Si din ochi nu ma slăbesc Sa-mi păzească mie blana Cat ma joc eu cu ...banana
Raspunde

Schwartz R.

Acum 6 ani

Ce declaratiii de galinacee ! Cucoana vorbesti doar sa te afli in treaba , e o jignire profunda pt. victimele din COLECTIV sa deschideti gura si sa politizati acest subiect . Rusine si disparitie usoara !
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

Da, celelalte guverne au facut mai mult: au furat peste masura ...
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

'Dupa un an de la colectiv' a mai iesit la iveala datorita D.N.A.-ului infintat de seful tau , multe magari ce le-ati facut sub conducerea lui Base . Asta zic ca e bine pentru tara , nu si pentru P.M.P. . .
Raspunde

xxx

Acum 6 ani

ce se poate face intrun ani ce au stricat alti in zeci de ani.
Raspunde

jonyjon

Acum 6 ani

Uite ce merita madam: http://www.turnulsfatului.ro/2016/04/09/basescu-lovit-pe-propriul-presedinte-de-partid/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus