Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Dacă îți petreci sfârșitul acesta de săptămână în Sibiu și nu știi ce să faci, îți dăm noi câteva sugestii. Pe lângă piesele de teatru și concertele de colinde, poți încerca schiurile la Păltiniș sau patinele la Cisnădie.

Vineri, 9 decembrie

De la ora 18, la Catedrala Mitropolitană va avea loc un concert de colinde „Natalis Domini”, susţinut de Corul „Dal Segno” al Facultăţii de Arte de la Universitatea din Oradea.

De la ora 19, pe scena Teatrului Național „Radu Stanca” se va pune în scenă piesa „Țesătorul de vise - Poveste de Crăciun”. Acesta îmbină jocul actorilor cu muzica de cor şi instrumentală live într-o montare ce creează atmosfera unui loc mistic, plin de speranță.

ULBS spectacol Craciun (3) (Copy)

Sâmbătă, 10 decembrie

Între orele 10  și 14, în Sala Oglinzilor de la Forumul German din Sibiu, femeile de la Clubul Oamenilor de Afaceri German îi invită pe sibieni la o acțiune de binefacere cu bazar, cafea și prăjituri de casă. Banii strânși sunt destinați unor proiecte sociale ale municipalității sibiene.

Pentru cei mici, la Teatrul Gong, va fi ,,Atelierul de creat povești” de la ora 10 și 12. Prețul unui bilet este de 14 lei, iar atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Tot acolo, de la ora 18, se va prezenta spectacolul „Frumoasa și bestia”.

La Sala Transilvania, de la ora 17, echipa de handbal Club Sibiu o vor întâlni pe CSM Oradea.

De la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca” va avea loc spectacolul „Antisocial” de Bogdan Georgescu.

Duminică, 11 decembrie

Între orele 7:00 și 21:00, cei care au peste 18 ani pot vota la una dintre secțiile de votare din oraș.

La Teatrul Gong, de la ora 11, se va pune în scenă spectacolul „Frumoasa și bestia”, iar de la ora 19, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă „Felii”. Premiera a avut loc pe 2 decembrie 2010 și are la bază un scenariu emoționant scris de Lia Bugnar.

Ștefan Hrușcă a pornit într-un turneu prin care sărbătorește cei 25 de ani de când a inaugurat concertele de Crăciun, ajungând și la Sibiu. Astfel, de la ora 19:30, la Cercul Militar, acesta va umple inimile oamenilor cu emoție și speranță prin colindele sale. Cei care doresc să fie spectatori la concert, își pot cumpăra bilete de la Agenția Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, etaj I, camera 4 (intrare Corp B, Veneţia), de luni până vineri, între orele 11 - 16. Prețul unui bilet este 80 de lei.

targ-craciun-8

Târgul de Crăciun din Piața Mare rămâne în centrul atenției, alături patinoarul de la Cisnădie și Arena Platoș de la Păltiniș unde iubitorii de zăpadă sunt așteptați să-și încerce schiurile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus