Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Alina Gorghiu: Meciul se joacă până la capăt

Alina Gorghiu: Meciul se joacă până la capăt

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că datele exit-poll-urilor sunt parţiale şi că aşteaptă rezultatele finale, ea susţinând că ”posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie premier încă se joacă”.

Le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot, care au ieşit să voteze dreapta. E un lucru pe care îl apreciez şi pe care îl respect”, a spus Gorghiu, transmite news.ro

Ea a adăugat că datele exit-poll-urilor sunt parţiale şi că aşteaptă rezultatele finale.

”Le mulţumesc tuturor celor care sunt angrenaţi în procesul electoral, e important să rămână angrenaţi până la final, orice meci se joacă până la capăt, posibilitatea ca Dacian Cioloş să fie prim-ministru încă se joacă”, a susţinut Gorghiu.

Preşedintele PNL a precizat că nu vrea să intre ”în scenarii şi alte detalii”, dar s-a declarat încrezătoare că ”rezultatul va fi unul bun”.

Întrebată ce vrea să spună când se referă la un rezultat bun, în codiţiile în care exit poll-urile dau PNL la 21%, Gorghiu a replicat că voturile date între 19:00 şi 21:00 nu au fost contabilizate de exit poll şi că ele ar putea fi ”pentru dreapta”.

”Daţi-mi voie, pentru că n-au intrat zilele în sac să vin cu rezultate suplimentare în momentul când această numărătoare este finalizată."

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 876

Comentarii

3 comentarii

Luci

Acum 7 ani

Alinuta,demisia ta se mai joaca,votul s-a terminat,sunteti varza,cu 20% ce sa mai joci?
Raspunde

...

Acum 7 ani

Moldoveanca asta de ce poartă ie ardelenească?! cine i-a permis?
Raspunde

xxx

Acum 7 ani

indiferent cai moldoveanca olteanca ardeleanca sa fie corecti si sa faca o politica buna ca so duci mai bine si copii tai nu numai promisiuni si dupa aia iarasi rabti 4-ani .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus