Marţi,
19.10.2021
Cer Senin
Acum
14°C

Sibiul are un al șaptelea deputat: Benedek Zacharie

Sibiul are un al șaptelea deputat: Benedek Zacharie

Candidat pe listele UDMR în județul Harghita, sibianul Benedek Zacharie a fost ales deputat în urma scrutinului de duminică. Benedek va avea biroul de parlamentar în Piața Mare a Sibiului.

Cu un CV în care sunt trecute funcții de conducere în cadrul unor companii precum Geiger Transilvania sau grupul Construcții – Sinecon SA, Benedek Zacharie spune că în acest mandat va avea drept prioritate susținerea investițiilor în infrastructură. ”Voi sprijini toate proiectele importante, indiferent de culoarea politică a celor care le inițiază. Dezvoltarea infrastructurii este o prioritate pentru toate județele pentru care am mandat de reprezentare”, arată Benedek Zacharie. Din partea UDMR, constructorul sibian are mandat pentru județele Harghita (unde a fost ales), Sibiu, Alba și Bistrița Năsăud.

Născut la Sibiu, în 1967, Benedek Zacharie a absolvit Liceul (actual colegiu) ”Octavian Goga”, urmat de Facultatea de Construcții din Timișoara. Lucrează în domeniul construcțiilor, în Sibiu, din 1992. Este membru al UDMR din 1990, fiind președinte al organizației municipale de partid și vicepreședinte al organizației județene. Biroul său de parlamentar va fi amenajat în Piața Mare a Sibiului, fiind al doilea birou alături de cel din Odorheiu Secuiesc.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Diana Popa

Acum 3 ani

Constructorul Benedeck Zacharie, la fel ca si lipsitul de orice calificare, senatorul Stoica Ilie, a nimerit intr-o comisie parlamentara de specialisti de legislatie rutiera. Specialisti ii face posesia permisului de conducere cat.B, in buzunarul de la spate. Cand si-a inceput mandatul, deputatul Geiger promitea proiecte de infrastructura. Deoarece a finalizat autostrazile, constructorul s-a gandit ca e cazul sa schimbe niscai legi la care se pricepe toata lumea. Felicitari D-le deputat. Sper ca mortii de pe sosele sa va lase sa dormiti. Sigur in felul acesta Romania reuseste sa resuca cu 50% nr de decese din accidente rutiere, asa cum s-a angajat. Mult succes in continuare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus