Sâmbătă,
05.12.2020
Parțial Noros
Acum
13°C

Întâlnire de gradul III. Constantin Chiriac în dialog cu părintele Constantin Necula

15 Decembrie 2016 19:51

Întâlnire de gradul III. Constantin Chiriac în dialog cu părintele Constantin Necula

Doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați oratori din Sibiu se întâlnesc mâine pentru o conferință despre care se știe la oră va începe, dar nu se știe când se va încheia.

Vineri, 16 decembrie 2016, de la ora 18:00, la Librăria Habitus, Pr. Constantin Necula și Constantin Chiriac vor fi în dialog, într-o conferință specială cu tema „Puterea credinței”.

Organizatorii spun că de-a lungul timpului, FITS a facilitat comunicarea și dezvoltarea relațiilor dintre comunitate și artiștii ei, dintre personalitățile care creează proiecte coerente în numele unei comunități și marii artiști ai lumii.

În cadrul evenimentelor speciale sunt invitate personalități de renume internațional, care aduc un plus de valoare comunităților din care fac parte. Astfel „al doilea eveniment din cadrul programului pe care îl dezvoltăm face parte din conferințele exemplare de care comunitatea are nevoie, pentru că personalitățile invitate sunt de rang internațional, modele pentru ceea ce înseamnă membrii unei comunități, iar părintele Constantin Necula este unul dintre cei mai implicați și mai hăruiți oameni pe care Sibiul îi are în această clipă. Pe lângă un fin și înzestrat purtător de cuvânt al Domnului este un mare scriitor, un mare patriot, un om cu o responsabilitate civică extraordinară, cu o implicare în toate problemele societății românești și ale umanității, un om căruia îi pasă, un om care aduce mângâiere, alinare, cuvântul bun și frumosul în sufletele oamenilor de pretutindeni,” a declarat Constantin Chiriac despre următorul invitat.
Conferința este organizată de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), Teatrul Național „Radu Stanca”, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu prin Departamentul de Artă Teatrală și Librăria Habitus.

Datorită interesului crescut manifestat de publicul național și internațional, evenimentul va fi transmis live pe pagina de facebook a TNRS: https://www.facebook.com/TNRSS/.

Fie că ne vedem la Librăria Habitus, fie că ne urmăriți online, vă invităm la „un dialog despre ceea ce înseamnă credința sub toate aspectele. Credința care ne dă șansa de a înfrunta toate greutățile, de a duce mai departe misiunea noastră de oameni pe Pământ și nevoia de frumos, de mântuire, de liniște, de împlinire”, a adăugat Constantin Chiriac.
Conferința din 16 decembrie este ultimul eveniment special organizat în 2016 de FITS, dar în cele 25 de săptămâni rămase până la următoarea ediție a festivalului (9 - 18 iunie 2017) vom susține și alte evenimente extraordinare pentru care vom reveni cu informații.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Zexe

Acum 3 ani

Doi escroci, spalatori de creiere si de bani.
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, eu cunosc "decat" unu'....
Raspunde

Alex

Acum 3 ani

Hăruiți? Ce pana mea e aia? Sau ai uitat cumva un ț?
Raspunde

TE ANAU

Acum 3 ani

TE ANAU
Raspunde

TE ANAU

Acum 3 ani

LACRIMI DE BUCURIE,PROVOCATE DE TRUPA DE TIATRU==RADU STANCA,SIBIU==,PE SCENA CASEI DE CULTURA-LUCIAN BLAGA,SEBES, CU PIESA==POVESTE DE CRACIUN==FELICITARILE NU SE ADRESEAZA NUMAI CELOR CINCI DEOSEBITI ACTORI CI IN EGALA MASURA TRUPEI DE COLINDATORI CARE NE-AU PREZENTATCOLINDE =UNICAT=DIN SATUL IN CARE AM COLINDAT ACUM 70 DE ANI,CU ATITA ORIGINALITATE SI NATURALETE IN CIT TOT TIMPUL APLAUDAM CU LACRIMILE [DE BUCURIE SI FERICTI]CURGIND SI IN ACELAS TIMP COLINDIND CU EI.PINA IN PREZENT N-AM AUDIAT UN ASTFEL DE PROGRAM[TINUTA DE STRADA,SALA PARTICIPIND CU SUFLET SI DARUIRE LA SPECTACOL,COLINDATORI IN SALA,DAR SI LA BALCON,]CREDETI-MA CA SI ACUM MA INCEARCA UN SENTIMENT TRAIT IN COPILARIE PROVOCAT DE AC.SPECTACOL.PRELUCRAREA,MODERNISMUL CARE A FOST ==ZERO==A FACUT TOT SPECTACOLUL.BINE GINDIT SI CU EFECT EDUCATIONAL POZITIV NE-A FACUT SA DECLARAM CA UN ASA SPECTACOL TREBUIE PREZENTAT IN CIT MAI MULTE LOCALITATI.C U NOSTALGIE NE AMINTIM DE C. RADULESCU,I.HINDOREANU,,ALBINI,I. BESOIU,S. PAPAIANI ,N. STANESCU[ce piesa ne-a prezentat in 1957in ==NOTA ZERO LA PURTAR]E==FELICITARI DIRECTORULUI SI REGIZORULUI DIN POARTEA PUBLICULUI DIN MUNIC.==SEBES==CE ARTISTI MARI ARE SIBIUL.VA DORIM ==LA MULTI ANI CU SANATATE SI STACHETA RIDICATA!!!===
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus