Marţi,
20.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Moșul, sania și renii fac un ultim popas la Zoo

Moșul, sania și renii fac un ultim popas la Zoo

Moș Crăciun are treabă multă în această seară, așa că nu va putea sta prea mult cu fiecare copil pe care îl vizitează. Dar promite să se revanșeze.

După ce va termina de împărțit cadourile, va poposi la Zoo Sibiu, unde îi așteaptă pe toți copiii cuminți, care nu au apucat să-l tragă de barbă. "După ce își termină misiunea și înainte de a se întoarce acasă, Moșul se va odihni puțin în Grădina Zoologică Sibiu, împreună cu doi dintre renii care l-au purtat peste tot în lume: Rudolf și Comet", anunță reprezentanții Primăriei Sibiu.

Întâlnirea va avea luni, 26 de cembrie, începând cu ora 13, în zona fântânii arteziene. Moșul a comandat și colinde în surdină, așa cum îi place să audă, în această perioadă.

mosul1sania_lui_mos_craciunmare

Comentarii

1 comentarii

Pastorel Abagiu

Acum 4 ani

Epistola de la Mosu, catre sibian Dragu' Mosului baiat! Iti spun clar, si raspicat, Am primit scisoarea ta, dar M-am sters la cur cu ea! Si ma pis pe ce-ti doresti... Nici in vis n-ai sa primesti! Si daca-mi mai scrii vreodata, Iti rup muia c-o lopata! Nu-l mai sacai pe Mosu' Ca-ti face curu' rosu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus