Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Cod galben de ninsori viscolite în zonele de munte

Cod galben de ninsori viscolite în zonele de munte

Meteorologii au emis o avertizare cod galben începând de marţi seară şi până joi dimineaţă pentru zona de munte a județului Sibiu. Aici va ninge şi se va depune un strat nou de zăpadă, iar vântul va avea viteze de până la 80-90 de kilometri pe oră, viscolind zăpada. De joi vremea va deveni geroasă, noaptea şi dimineaţa.

Potrivit avertizării transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie, în zonele de munte din cele 25 de judeţe se va depune strat nou de zăpadă, care local va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi 60-70 de kilometri pe oră şi pe creste 80-90 de kilometri pe oră, viscolind şi spulberând zăpada, transmite news.ro.

Începând de joi, vremea va deveni rece, geroasă în timpul nopţilor şi dimineţilor în nordul şi centrul ţării şi pe arii mai restrânse în rest, iar vântul va avea intensificări mai ales în sud-est.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 697

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus