Vineri,
09.12.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Ce facem de Revelion?

Ce facem de Revelion?

O vorbă spune că dacă în noaptea dintre ani îți merge bine, așa îți va merge tot anul. La asta s-au gândit și organizatorii de evenimente din Sibiu, pregătind pentru noaptea de Revelion petreceri care mai de care mai sofisticate. Piața Mare va răsuna pe versurile trupei Carla`s Dreams, în cluburi muzica și opulența vor fi la cote maxime, iar interpreții de muzică populară nu vor lipsi din restaurante.

Dacă de Crăciun majoritatea oamenilor preferă să-și petreacă timpul cu familia acasă, în noaptea dintre ani lucrurile se schimbă. Cei mai mulți și-au făcut din timp o rezervare, fie în țară sau în străinătate, astfel încât ora 00:00 să-i prindă cât mai veseli. Nici cei care rămân în Sibiu nu duc lipsă de locuri în care se pot distra de Revelion.

Concerte de Anul Nou

În Piața Mare, pe 31 decembrie, de la ora 19, Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project vor urca pe rând pe scenă și vor susține un concert cu cele mai celebre piese ale lor. Spectacolul va fi prezentat de Nicolle Stănese. La miezul nopții, cerul va fi luminat de artificii, iar spectatorii vor putea ciocni un pahar de șampanie.

Cei care preferă muzica Jazz o vor putea asculta pe una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului, Christiana Uikiza, care va concerta alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa. Aceștia vor cânta în cadrul Concertului de Anul Nou de la Sibiu ajuns la a opta ediție. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia în zilele de 31 decembrie 2016 și 1 ianuarie 2017 de la ora 18:00.

Sarmale și ciorbă în club

Petrecerea Revelionului în club rămâne o alternative ușoară și la îndemână pentru tineri și nu numai. În majoritatea cluburilor din Sibiu se vor organiza petreceri special, care vor include, pe lângă muzică și băutură, mâncare. În Ursus Cotton Pub, la ora 21 se va da strat petrecerii. Tot atunci, cei prezenți acolo vor putea servi o gustare de la bufetul suedez. Pentru acestea și băutură, fiecare persoană a trebuit să-și rezerve din timp un loc, contra cost desigur. Au scos din buzunare nu mai puțin de 200 de lei. Și VintagePub va sărbători Revelionul. În 160 de lei vor fi incluse gustări reci, ciorbă de porc, sărmăluțe, prăjituri și șampanie.

Muzică populară

Muzica va răsuna și în restaurante, iar varietatea se va putea vedea în preparatele culinare de pe mesele invitaților. La Hotel Parc, Dj Soso va întreține atmosfera alături de interpretul de muzică populară Ciprian Silași. În cei 295 de lei pe care trebuie să-i dea cea cei care vor să-și petreacă noaptea dintre ani acolo, vor fi incluse gustările reci și calde, felul principal, desertul și băutura.

La Redal Expo, petrecerea dintre ani se anunță plină de surprize. „Timpul zboară, amintirile rămân. La Redal Events-Grand Ballroom pregătim din nou un cadru special pentru noaptea dintre ani. Meniu variat, momente artistice și multe, multe surprize”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook.

Foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus