Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Actriţa Ioana Flora prezintă Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Actriţa Ioana Flora prezintă Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Actriţa Ioana Flora va completa latura artistică a Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Publicul prezent în sală va întâmpina noul an alături Christiana Uikita, chitaristul sibian Rareş Popsa şi Sibiu Big Band. Evenimentul va avea loc în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017, la Sala Thalia din Sibiu, cu începere de la ora 18.

Programul concertului cuprinde secvenţe de Jazz cântate de peste 100 de ani de mari cântăreţi precum Frank Sinatra, Natalie Cole sau Ella Fitzgerard.

"Pentru noi toţi, intrarea în Noul An este o ocazie specială, momentul în care ne punem dorinţe, facem rezoluţii şi ne propunem să fim mai buni, mai iubitori şi mai înţelegători. Mă bucur foarte mult că anul acesta mă voi alătura acestui concert special şi că voi saluta anul 2017 în ritmuri de jazz, alături de o echipă extraordinară" a declarat Ioana Flora.
Actriță de film, teatru și televiziune, Ioana Flora a debutat într-unul dintre rolurile principale din Marfa și banii (regia: Cristi Puiu), alături de Dragoș Bucur și Alexandru Papadopol, primul lungmetraj din cinematografia românească actuală selectat de Festivalul Internațional de Film de la Cannes, în 2001, în cadrul prestigiosului program Quinzaine des Réalisateurs. Mai târziu, Ioana avea să primească unul dintre cele mai apreciate premii ale industriei internaționale de film: Premiul pentru Cea mai bună actriță, la Festivalul de la Salonic, pentru rolul din Pescuit sportiv (regia: Adrian Sitaru, 2007).

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone).  Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei în funcţie de locul din sală. Eveniment organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România. Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus