Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

ÎPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, la intrarea în 2017: Noi numărăm anii, dar timpul este același, noi suntem trecători în timp

ÎPS Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, la intrarea în 2017: Noi numărăm anii, dar timpul este același, noi suntem trecători în timp

Câteva sute de credincioși din Sibiu au ales să întâmpine anul 2017 în Catedrala Mitropolitană, participând la slujba religioasă de la trecerea în noul an calendaristic a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

Ierarhul și preoții au oficiat slujba Acatistului Mântuitorului Iisus Hristos, iar la final Părintele Mitropolit a citit rugăciuni de mulțumire pentru toate darurile primate de clerul și credincioșii din Arhiepiscopia Sibiului în anul care s-a încheiat. La final Părintele Mitropolit a transmis credincioșilor urările specifice acestui moment și i-a binecuvântat la trecerea în noul an.

„În momentul acesta, la cumpăna dintre ani, ne-am aflat în fața Mântuitorului Iisus Hristos pentru a-I mulțumi pentru toate darurile revărsate asupra noastră în anul care a trecut. El este singurul dătător de viață și de bunătăți, Cel spre Care alergăm tot timpul și cu Care călătorim în această viață. Noi numărăm anii, dar timpul este același, iar noi suntem trecători în timp”, a spus ierarhul.
streza-mitropolie

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus