Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-4°C

Cabinetul Grindeanu a primit votul de învestitură al Parlamentului

04 Ianuarie 2017 18:14

Cabinetul Grindeanu a primit votul de învestitură al Parlamentului

Parlamentul a acordat miercuri votul de învestitură pentru Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu. Pentru învestirea Guvernului Grindeanu au fost exprimate 295 voturi, iar împotrivă — 133 voturi, anunță Agerpres.

La ședința comună au fost prezenți 433 de senatori și deputați din numărul total de 463 și au fost în total 429 de voturi exprimate, din care un vot a fost anulat.

Grindeanu şi-a început discursul din plenul reunit al Parlamentului mulţumind PSD pentru propunere şi afirmând că Sevil Shhaideh ar fi fost o variantă "excelentă" de premier. Conform News,ro, Grindeanu a mai spus că obiectivul Cabinetului său este ”România normală”, care să cuprindă toate ţintele guvernărilor anterioare la un loc şi a promis că angajamentele făcute de PSD în campanie vor fi respectate. La rândul său, liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că actul de guvernare nu se va face la partid,că deciziile se vor lua în Palatul Victoria şi că Guvernul Grindeanu nu este unul ”de vedete, de vorbitori la televizor”.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcție a membrilor Guvernului va avea loc miercuri, la ora 19,00, la Palatul Cotroceni, potrivit agendei președintelui Klaus Iohannis, publicată pe site-ul Președinției.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus