Luni,
21.06.2021
Partial Noros
Acum
26°C

Turcan: PNL nu va vota ”Guvernul lui Dragnea”

Turcan: PNL nu va vota ”Guvernul lui Dragnea”

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat miercuri că liberalii nu vor vota executivul condus de Sorin Grindeanu, susținând că echipa propusă ”este o palmă dată poporului român” și că nu va fi un guvern al românilor, ci al lui Liviu Dragnea, informează Agerpres. "Componența acestui guvern, susținut de PSD, ALDE și UDMR, este o palmă dată poporului român. Mulți oameni de bună-credință au dat crezare promisiunilor PSD. Odată terminată campania electorală, PSD-ul își arată acum adevărata față. Sfidătoare, din păcate! Nu mă refer doar la faptul că la multe propuneri din campanie PSD-ul deja a renunțat. Însă lista guvernului ne arată un PSD incapabil de modernizare, feuda personală a unui șef abuziv, care încearcă să exercite puterea în toată România, fix după cum a exercitat-o la Teleorman. Ce altceva este, dacă nu un uriaș abuz de încredere — să dai senzația tuturor cetățenilor, prin periplu la toate televiziunile, că membrii Guvernului României nu valorează două parale și că sunt, de fapt, interpușii tăi, cărora le trimiți în plic de la partid ce decizii au de luat în ziua respectivă? La 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, asta este tot ce poate oferi PSD-ul României? Dacă mai existau persoane care se îndoiau de capacitatea PSD de a trage România înapoi, astăzi primesc dovada supremă a viziunii de tip feudal pe care dl Liviu Dragnea și acest partid o oferă României", a spus Turcan în plenul Parlamentului, unde va fi dat votul de învestitură pentru premierul desemnat Sorin Grindeanu și guvern.

Ea a precizat că lista Cabinetului arată "incapacitatea cronică a PSD de a oferi o guvernare de tip european". "Un guvern trebuie să fie al unei țări. Acest Guvern nu va fi un guvern al României, ci un guvern al domnului Dragnea. Și niciodată guvernul personal al domnului Dragnea nu va putea fi transformat în guvernul european dorit de cetățenii români, la 100 de ani de la Marea Unire", a declarat Turcan.

Ea a mai susținut că noul ministru al Educației a fost ales pentru a continua "politicile învechite, de conservare a găștilor din sistem". De asemenea, Turcan a afirmat că prezența lui Teodor Meleșcanu în guvern este "sfidătoare și reprezintă o palmă dată poporului". Raluca Turcan a subliniat că este crucial ca viitorul Guvern să dea un semnal de predictibilitate mediului de afaceri și companiilor care doresc să facă investiții în România.

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

mihai

Acum 4 ani

Au evadat girafele de la zoo...
Raspunde

Tepes Vlad

Acum 4 ani

Suntem atat de buni la denigrat si aruncat cu noroi si atat !! Fara argumente fara dovezi doar prostie in ce mai pura forma !! Frumoase comentarii nimic de zis, educatie zero .
Raspunde

alta

Acum 4 ani

Dar tu cat valorezi in ochii romanilor nu te intrebi?De ce nu ai facut si tu in Botosani ceva,Basista ce esti.Ai uitat orgiile cu blonda de la Cotroceni,Base,Stolo,etc.?Acum te consideri sibianca si liberala,vai de adevaratii liberali,ca te pot suporta.Atata demagogie,si tupeu,tu si salvatorul Sorosist,Nicusor Dan.Toti o sa fim cu ochii pe guvern.
Raspunde

dancp

Acum 4 ani

cine a facut facultatea la rusi nu poate intelege ce vrea bush(trump) nimen ploaie de la moldova care a darimat PNL sibiu afara la botsheni cu marxista puskinova sotul era purtator de cuvint la BASELU bani de nunta la eba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kill bill PUSKIN
Raspunde

apostol

Acum 4 ani

D-na Turcanoie ai uitat ca ai fost alaturi de chioru cand inchidea-ti scoli,spitale si taiati pensii si salarii,acuma te faci ca nu stii ce-ai facut cand erai la pdl.Mi-ar fi rusine sa mai ies in public.Ai obrazu ca opinca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus