Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Ghiță, de negăsit, dar arestat

Ghiță, de negăsit, dar arestat

Pe numele lui Sebastian Ghiță a fost emis un mandat de arestare în lipsă, ceea ce înseamnă că acesta ar fi arestat imediat cum ar fi găsit.

Decizia îi aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a schimabt măsura controlului judiciar dispusă anterior de DNA, cu cea a arestului preventiv. "Sebastian Ghiță a dat dovadă de rea-credință. El și-a premeditat fuga. Există date și indicii că a fugit și s-a ascuns pentru a se sustrage de la judecată. Deși era supravegheat de trupe speciale, el a reușit să se ascundă. Dispariția sa a fost premeditată, lucru indicat prin desele înregistrări difuzate de România TV, post controlat de Sebastian Ghiță, în care acesta încearcă să arunce vina pe alte persoane. Vă rugăm să emiteți un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiță, pentru ca acesta să poată fi dat în urmărire", a spus procurorul de caz, în sala de judecată, potrivit Agerpres.

Sebastian Ghiță a fost dat în consemn la punctele de frontieră, fiind căutat pe teritoriul întregii țări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Tu es stultior quam asinus

Acum 7 ani

O important (stie multe despre multi) de e facut scapat !
Raspunde

(-)

Acum 7 ani

Prosti-prosti, pe aici, dar, cel putin au o calitate, sunt extrem de multi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus