Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Petrecere în pijamale, muzică și candy bar, la Teatrul Gong

Petrecere în pijamale, muzică și candy bar, la Teatrul Gong

Pijamale, candy-bar, baloane și poze la minut. Așa va arăta a treia reprezentație a spectacolului „Apolodor în Deutsch”, de la Teatrul Gong. Publicul este invitat într-o aventură muzicală în jurul lumii alături de cel mai iubit pinguin, vineri, 13 ianuarie, de la ora 18:00.

„Apolodor în Deutsch e o joacă hazlie și utilă, un concert în limba germană cu o micro-busolă română pentru orientarea celor care nu știu foarte bine germană”, a declarat Ada Milea, în timpul repetițiilor. Spectacolul – concert de la Sibiu este construit în limba germană, cu intervenții în limba română, dar și cu supratitrare, pentru a păstra fluiditatea textelor lui Gellu Naum. Astfel, cei care nu înțeleg foarte bine limba germană pot să deslușească sensul poveștii recompuse pe scenă. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani și are o durată de aproximativ 45 de minute.

Accesul publicului la această reprezentație se face gratuit, în limita locurilor disponibile, fiind condiționat de purtarea unei pijamale la intrarea în sala de spectacol. Cei interesați își pot rezerva locurile la spectacol printr-un email la ticketing@teatrulgong.ro sau direct la sediul teatrului. Alocarea locurilor se face după principiul primul venit, primul servit. Spectatorii vor avea acces, de asemenea, la un candy bar și se vor putea distra alături de personajele lor favorite atât înaintea spectacolului, cât și după, la cabina foto instalată în foaierul teatrului.

Cei care nu vor dori să poarte pijamale la intrarea în sala de spectacol vor putea viziona spectacolul pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Agenția de bilete a Teatrului „Gong” Sibiu este deschisă de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim (Librăriile Humanitas, Magazinele Germanos, Orange și Vodafone) se percepe un comision de 10%.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus