Vineri,
20.05.2022
Acum
0°C

"Doi regi și un împărat" la înmormântarea lui Iulian Rădulescu I -  foto și video

Iulian Rădulescu al II-lea a fost desemnat de către membrii Consiliului Coroanei drept noul "împărat al romilor de pretudindeni". El a fost "înscăunat" astăzi, înaintea înmormântării tatălui său, Iulian I.

Sâmbătă, la prânz, pe una din străduțele desfundate ale Sibiului s-a umplut de mașini. Multe Mercedes și BMW, majoritatea din Sibiu, Arad, Vâlcea și Gorj, venite la înmormântarea lui Iulian Rădulescu I. La poarta palatului, o fanfară adusă din Alba Iulia umplea sonor strada, iar în curte, câțiva supuși întrețineau focul nestins de trei zile. Majoritatea participanților la funerarii erau fie în casă, fie în mașini.

Defect în loc de defunct

“Consiliul imperial a luat act de dorința defunctului Împăratul Iulian I ca succesorul tronului Imperial să fie prințul moștenitor Rădulescu Iulian al II-lea”, se arată într-un comunicat al Consiliului Imperial al Romilor. Cel care a redactat, însă, comunicatul a scris ”defect” în loc de ”defunct”. Și așa a fost transmis mai departe. Încoronarea fiului celui decedat a avut loc cu jumătate de oră înaintea începerii slujbei de înmormântare. “Voi face tot posibilul să ajut comunitatea. Voi colabora cu cei doi regi, tot ceea ce vrem este binele comunității”, a spus noul “împărat” la înscăunare. Una dintre condițiile puse de Consiliul Imperial al Romilor, pentru a-l accepta ca și conducător al lor, a fost ca Iulian Rădulescu să locuiască de acum înainte în țară.defectului

Iulian Rădulescu al II-lea este căsătorit cu Lucia, fiica lui Ioan Cioabă, și a locuit în Statele Unite ale Americii din 1984. Cei doi au împreună o fiică de 26 de ani. El mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

16106767_1710713665621259_46644975_o

Un prosop de plajă cu drapelul Statelor Unite

După înscăunarea noului împărat, s-a trecut la înmormântarea lui Iulian Rădulescu. Slujba a fost oficiată de Dorin Cioabă, ”regele romilor de pretutindeni”. La funerarii a participat și Daniel Cioabă, cel care a primit titlul de ”regele romilor din România”. Cortegiul funerar l-a avut în frunte pe Dorin Cioabă. Sicriul lui Iulian Rădulescu a fost urcat pe un camion, care în parbriz are o fotografie din tinerețe a celui decedat, iar în spate - două picturi înfățișându-l pe Iulian drept rege încoronat cu sceptrul în mână. De-o parte și de alta a cabinei camionului au fost legate două steaguri: unul al Uniunii Europene, alături de care este legată o bandă cu tricolorul României, și unul al Statelor Unite ale Americii. Cel al SUA era, de fapt, un prosop de plajă.

Cortegiul funerar a inclus mult mai multe mașini decât oameni care mergeau în spatele sicriului. Polițiștii au dirijat circulația până la cimitir. Locul de veci al lui Iulian Rădulescu I este chiar vizavi de cel al lui Florin Cioabă. Pe drumul către cimitir, apropiații lui Iulian Rădulescu aruncau monede de argint în spatele camionului, monede culese de pe jos rapid, de fiecare dată, de doi băieți.

 

inmormantare iulian (7)

inmormantare iulian (10)

inmormantare iulian (11) inmormantare iulian (5) inmormantare iulian (1)

16010363_1710713642287928_1438227700_o

16010513_1710727608953198_1414908987_o 16107875_1710727768953182_421859803_o

15991931_1710729365619689_1258211370_o 16106323_1710729332286359_1766040711_o

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

Haoleu

Acum 5 ani

Repede 2 kg de TNT,sunt toti stransi la un loc,dureaza fix 2 sec
Raspunde

unu

Acum 5 ani

"Consiliul imperial a luat act de dorința defectului Impăratul Iulian I ...". "Defect" e ala de o scris
Raspunde

unu-doi

Acum 5 ani

Și mai cred că e corect „participanții la FUNERALII”, nu funerarii..
Raspunde

Emil

Acum 5 ani

Cititi cu atentie articolul si veti avea surpriza sa constatati ca iulian a devenit din imparat,citez "defectul imparat"!!!Mars in India jegosilor!!!
Raspunde

purcel imparatu'

Acum 5 ani

toti imparati astia se prapadesc de infarct pt ca a ajuns porcul sa manance purcei la protap.hraniti va imparatilor cu cat mai multi purcei,si domnul sa va aiba in paza la loc cu verdeata .
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Rusine tabloidului Turnul Sfatului pt. articol/barfa si reclama ! Banuim ca contribuie financiar familia ''regala'' Corvus frugilegus ! Sunteti la nivel de The Sun mai...
Raspunde

plici

Acum 5 ani

Astia exista fiindca mai sunt reporteri fara idei, subiecte de presa.
Raspunde

Popescu Mihai

Acum 5 ani

moarte lor, moarte lor, moarte țiganilor!
Raspunde

unu-doi

Acum 5 ani

mă mir că acest comentariu nu apare „ascuns” eu scriu lucruri foarte cuminți, iar comentariul meu apare cu click aici...
Raspunde

Gheorghe de Gheorghe

Acum 5 ani

bă, da' crucea ați văzut-o?
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 5 ani

Traian Deleanu se scrie corect "funeralii": https://dexonline.ro/definitie/funeralii. Cf. dexonline "FUNERÁLII s. n. pl. Ceremonie fastuoasă a înmormântării sau a incinerării unei personalități. – Din fr. funérailles, lat. funeralia.". Dealtfel, singura formă substantivală corectă este funeralii (folosită numai la plural), din latinescul funeralia, fr. funerailles, însemnând ceremonie fastuoasă a înmormântării sau a incinerării unei personalităţi; ceremonie funebră (DEX).
Raspunde

unu-doi

Acum 5 ani

Mulțumesc beobachtere! Aveam dreptate să-i corectez, nu-i așa?
Raspunde

Liviu

Acum 5 ani

Obiectiv articolul... nu sunt de acord cu comm-ul care spune ca s-au coborat cei de la Turnul sfatului” ca nivel, cu acest articol. De plans este faptul ca in UE românii sunt confundați cu romii...sau invers. Din articol reiese clar nivelul ”coroanei ”...cu defect in loc de defunct si prosop de plaja pe post de drapel :))
Raspunde

Vlad

Acum 5 ani

Liviu Eu stau in Germania, jigodile de tigan sint aia ca cercesc, fura de mama dracului, spargeri in case si locuinte si alte crime. inpreuna cu jegul, oltenesc (Gainari) si cu jegul moldovenesc (spargeri)din jurului de Suecava. Cum ii prinde politia germana vede doar un pasaport romanesc, asa ca cred ca toti rominii sunt criminali, si germanilor e mila de ei, care au suferit atita nedreptate pe lumea asta. Nu sunt jugetator dar miar place foate mult sa-i bag pentru 20-30 de ani la pirnaie la mamaliga si apa sarata
Raspunde

o ardeleanca

Acum 5 ani

@Vlad din ardeal presupun,infractiuni fac si altii nu numai moldovenii si oltenii.Cu persoane cu o asemenea gandire demonstram ca suntem tot in evul mediu.A si apropo stiti ca exista o lege care te obliga sa inchizi sicriul,dar ce mai conteaza.In evul mediu e ceva normal
Raspunde

unu-doi

Acum 5 ani

Ardeleanco, în parte, Vlad are dreptate, Din nefericire! moldovenii se dedau la asemenea lucruri pt. că în Moldova e mare sărăcie și ei pleacă în străinătate cu foamea în gât... Rar aud de prostituate din Ardeal... Unde e sărăcie, e și promiscuitate, iar moldovenii și moldovencele sunt mai predispuși la compromisuri... Nu vezi câte moldovence sunt în televiziune? Oare de talentate? Nu, mai degrabă pt. că au făcut un compromis... Un exemplu elocvent este distinsa divă Mihaela Rădulescu: c.. scumpă, f. scumpă, dar tot cu...
Raspunde

@ardeleanca

Acum 5 ani

De unde stii cum era gandirea in "evul mediu"? si cam prin ce ani din "evul mediu"? Sunt, sau sunteti, o categorie care, cum nu va convine ceva o bagati pe aia cu "evul mediu"!
Raspunde

Geta

Acum 5 ani

Administratia cimitirului ne face sa credem ca locurile de veci din apropire de poarta 1 sunt cu predilectie repartizate pentru hoti, mafioti, infractori, evazionisti s.a. asemenea.
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

De rasul lumii! Care sunt "regatele"?!! Care-i "imparatia"?!! Regii si imparatii astia isi zic rromi iar supusii lor isi zic tigani, asa cum se stiu si isi spun din neam in neam. Daca asta au inteles bulibasii prin emancipare, e ridicol.
Raspunde

un sibian acolo

Acum 5 ani

No dă-le mo pace ca ș-așa nu știe eștia ce e defect și ce e defunct, tăt alea e mo dă-le paci mo! :) Ăștia nație mo, 2 Regi câțiva-mpărț și restu săbii :) Taceți că vă face felii :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus