Luni,
06.12.2021
Innorat
Acum
7°C

Sistemul informatic al cardului naţional de sănătate s-a blocat din nou

Sistemul informatic al cardului naţional de sănătate s-a blocat din nou

Sistemul informatic al cardului naţional de sănătate nu funcţionează, astăzi,  din cauza unor probleme tehnice, până la remedierea defecţiunii, serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale putând fi eliberate în regim off-line, a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Problemele tehnice au dus la întreruperea sistemului informatic începând de la ora 11.00, scrie news.ro. 

"Astăzi, 16.01.2017, începând cu ora 11:00, Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă datorită unor probleme tehnice. Până la remedierea problemelor tehnice apărute, serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă/se eliberează în regim off-line. Pentru transmiterea şi validarea serviciilor acordate în această perioadă sunt aplicabile dispoziţiile art.199-202 din H.G. 161/2016, cu modificările şi completările ulterioare şi ale art. 361 – 364 din H.G. 206/2015, cu modificările şi completările ulterioare", transmite CNAS.

Oficialii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate au precizat că, până la termenul de raportare a activităţii lunare pentru perioada în care au fost constatate întreruperi în funcţionarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate, preşedintele CNAS va emite un ordin, în baza prevederilor legale, privind transmiterea şi validarea serviciilor acordate în această perioadă.

 

Comentarii

3 comentarii

vasile

Acum 4 ani

Ce a schimbat in bine cardul de sănătate?
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Aici sunt banii Dv! Pai ce sa mearga bine cand sitemul l-o fi facut Ghita (o luat banii si nu o facut nimic). Daca il face Ghita din cotet functiona mai bine!
Raspunde

Sibian

Acum 4 ani

Unii lau scos ca nu era eficient noi îl tinem cea mai mare parte blocat oare care este diferența ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus