Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Meteo: Vremea se răcește din nou, temperaturile scad iar la minus 20

Meteo: Vremea se răcește din nou, temperaturile scad iar la minus 20

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au transmis în această dimineață o informare meteo valabilă în perioada 18 ianuarie, ora 10:00 – 19 ianuarie, ora 12:00.

”Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi (18/19 ianuarie), va rămâne geroasă și în nopţile următoare, până la sfârşitul săptămânii. Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între -20 şi -10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative”, spun meteorologii.
În plus, vântul va prezenta intensificări la munte, îndeosebi în Carpaţii de Curbură, unde vor fi intervale de timp în care rafalele vor depăşi 55...60 km/h şi temporar zăpada va fi spulberată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus