Joi,
24.09.2020
Partial Noros
Acum
16°C

Sitterli: Am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu

18 Ianuarie 2017 16:24

Sitterli: Am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu

Președintele interimar al PSD Sibiu a transmis un mesaj prin care-și exprimă tristețea cu privire la decesul actorului Ion Besoiu. ”Trecerea la cele veșnice a maestrului Ion Besoiu ne-a îndurerat profund. Cortina a coborât definitiv peste viața marelui actor sibian, dar dincolo de ea ne-au rămas sutele de roluri cărora maestrul le-a dat viață cu talent și dăruire. L-am prețuit și respectat pe omul Ion Besoiu, am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu și l-am omagiat pe Cetățeanul de Onoare al Județului Sibiu Ion Besoiu. Acum, nu mai putem decât să-i mulțumim pentru privilegiul de a fi fost contemporani cu domnia-sa. Dumnezeu să-l odihnească!”, scrie Ovidiu Sitterli.

Internat de mai multe zile la Institutul de boli cardiovasculare ”Prof. CC Iliescu”, din Capitală, actorul Ion Besoiu (85 de ani) a încetat din viață astăzi, în jurul orei 11:00.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Valer

Acum 3 ani

Doamne !!! Intradevar actorul Besoiu a fost un om de mare valoare, dar cum poate comenta un accident genetic ca Siterli despre o mare personalitate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus