Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Sitterli: Am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu

Sitterli: Am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu

Președintele interimar al PSD Sibiu a transmis un mesaj prin care-și exprimă tristețea cu privire la decesul actorului Ion Besoiu. ”Trecerea la cele veșnice a maestrului Ion Besoiu ne-a îndurerat profund. Cortina a coborât definitiv peste viața marelui actor sibian, dar dincolo de ea ne-au rămas sutele de roluri cărora maestrul le-a dat viață cu talent și dăruire. L-am prețuit și respectat pe omul Ion Besoiu, am râs și am plâns cu actorul Ion Besoiu și l-am omagiat pe Cetățeanul de Onoare al Județului Sibiu Ion Besoiu. Acum, nu mai putem decât să-i mulțumim pentru privilegiul de a fi fost contemporani cu domnia-sa. Dumnezeu să-l odihnească!”, scrie Ovidiu Sitterli.

Internat de mai multe zile la Institutul de boli cardiovasculare ”Prof. CC Iliescu”, din Capitală, actorul Ion Besoiu (85 de ani) a încetat din viață astăzi, în jurul orei 11:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Valer

Acum 6 ani

Doamne !!! Intradevar actorul Besoiu a fost un om de mare valoare, dar cum poate comenta un accident genetic ca Siterli despre o mare personalitate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus