Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Jurământ de credinţă pentru 54 de agenți de poliție încadrați din sursă externă în IPJ Sibiu

Jurământ de credinţă pentru 54 de agenți de poliție încadrați din sursă externă în IPJ Sibiu

Cei 54 de agenţi de poliţie care au promovat examenele de încadrare din sursă externă, organizate de Inspectoratul General al Poliției Române la finalul anului 2016, au depus, astăzi,  Jurământul de Credinţă.

În prezența conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, a prefectului Județului Sibiu și a numeroși invitați, cei 54 de polițiști proaspăt încadrați au rostit la unison "Jur să respect Constituţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect şi fără părtinire legile ţării, să-mi îndeplinesc cu răspundere şi bună credinţă îndatoririle ce-mi revin potrivit funcţiei şi să păstrez secretul profesional. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

16112500_1287487104669083_3870597089553501564_o

La festivitate au participat și familiile agenților de poliție.  Din cei 54 de agenți de poliție, 50 sunt încadrați la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, doi la Centrul Chinologic Sibiu și doi la Poliția Autostrăzi.  Începând din 6 februarie, timp de 13 saptamani, agenții de poliție vor participa la cursul de iniţiere în carieră, un curs de pregătire intensivă.

juramant politie incadrari directe

După finalizarea cursului de iniţiere în cariera de poliţist, pentru trei luni se vor afla în responsabilitatea unui coleg cu experienţă, care le va arăta ce presupune munca de poliţie, iar din acel moment vor avea şi dreptul folosirii armamentului din dotare.

Sursa foto

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 4 ani

sa vedem cat de mult vor respecta juramantul depus si cat de repede vor fi corupti sa apere interesele sefilor si acolitilor acestora in detrimentul cetatenilor...
Raspunde

anonim

Acum 1 an

am apasat gresit pe dislike. bun comentariul de mai sus.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus