Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

La serviciu în pijamale

La serviciu în pijamale

Cine nu s-a trezit măcar într-o dimineață și nu știa cu ce să se îmbrace? Sau era atât de somnoros încât ar fi vrut să iasă din casă în pijamale, dar știa că nu se poate? La Teatrul „Gong”, însă, a fost posibil. Echipa de acolo s-a dus la serviciu în pijamale, invitându-i și pe sibieni să le ia exemplul și să participe împreună la o petrecere. 

La sfârșitul săptămânii trecute, cei mari și cei mici au fost invitați într-o aventură muzicală în jurul lumii alături de cel mai iubit pinguin, la spectacolul „Apolodor în Deutsch”.

pijamale gong teatruDacă la spectacolele obișnuite trebuie să plătești o sumă de bani ca să primești un bilet, aici lucrurile au stat diferit. Cei îmbrăcați în pijama au intrat gratuit. Și nu au fost deloc puțini. 180 de spectatori au pășit pe ușile teatrului.  După reprezentație, distracția a fost în toi. Baloanele colorate, cabina foto instalată în foaierul teatrului și buna dispoziție au fost ingredientele unei petreceri în pijamale reușite.

gong pijamale (2)

Și managerul teatrului, Adrian Tibu a venit în pijamale. Și-a cumpărat-o mai de mult de pe Internet, iar acum a fost momentul potrivit să o îmbrace la serviciu. „Ne-am distrat copios! Pentru noi a fost un experiment reușit, pe care cel mai probabil îl vom repeta curând. Eu am fost surprins să văd că și părinții au venit în pijamale, ceea ce m-a amuzat. Încet, încet, devenim cu toții o mare gașcă de prieteni și asta e fabulos”, a spus acesta.

Foto: Facebook Teatrul Gong Sibiu / Dragoș Dumitru

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus