Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului Naţional pentru Parcuri

Trump interzice accesul la Twitter al Serviciului Naţional pentru Parcuri

Reprezentanţii lui Donald Trump au cerut Serviciului Naţional pentru Parcuri să nu mai folosească, temporar, contul de Twitter, după ce instituţia a publicat imagini în care era comparată mulţimea strânsă pentru învestitura lui Barack Obama, în 2009, cu cea strânsă vineri pentru învestitura succesorului său, relatează CNN, citat de news.ro

Serviciul Naţional pentru Parcuri a redistribuit vineri un mesaj al reporterului New York Times Binyamin Appelbaum. “Comparaţi mulţumile: învestirea din 2009 la stânga, învestirea din 2017 la dreapta”, scria în tweet-ul care era însoţit de imagini de la cele două evenimente.

Serviciul Naţional pentru Parcuri a şters între timp mesajul.

După ce presa a scris despre diferenţa dintre numărul de participanţi, un reprezentant al Departamentului de Afaceri Interne, de care aparţine serviciul, a anunţat angajaţii că “noua administraţie a cerut ca Departamentul şi toate birourile sale să nu transmită tweet-uri în acest week-end şi să aştepte instrucţiuni până luni”.

Sâmbătă, Serviciul Naţional pentru Parcuri a calificat redistribuirea mesajului pe Twitter drept o greşeală.

foto twitter

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ceva-mi spune ca Ratoiu, are niscai'va legaturi de sange prin Teleorman!?...
Raspunde

Bahama Mamas

Acum 7 ani

Ce dor imi era ma e-manuel de tine. Te pupa Tantza :)
Raspunde

Teo

Acum 7 ani

Se poate intampla asa ceva in patria democratiei?Sa iesim in strada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus