Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Raluca Turcan: Apel pentru apărarea interesului public

Raluca Turcan: Apel pentru apărarea interesului public

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, face un apel la unitate împotriva unei alianțe PSD – ALDE care ”a declarat război cetățenilor cinstiți”. Apelul a fost postat pe pagina sa de Facebook și anunță că românii cinstiți au un proiect de țară. ”Ne aflăm în fața unei cauze obligatoriu de apărat de către toți cei care cred în valorile care construiesc o societate europeană. Majoritatea PSD-ALDE a declarat război cetăţenilor cinstiţi din România. Românii cinstiţi au un proiect de ţară. O Românie prosperă bazată pe lege. O ţară în care legea să fie aplicată nediscriminatoriu, în care să nu fie două categorii de cetăţeni – cei puţini şi influenţi (Dragnea, Tăriceanu etc.) care dau ordonanţe pentru ei înşişi şi cei mulţi care plătesc taxe şi respectă întotdeauna legea. Invocând drama din închisori, dar pentru a cărei rezolvare nu a întreprins nimic, majoritatea PSD – ALDE persistă în obsesia de a sustrage anumite persoane de la respectarea legii, fie prin inițierea unei grațieri colective, fie prin ciopârțirea legilor penale”, susține Raluca Turcan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Teo

Acum 5 ani

Nu stiam cine reprezinta cinstea intruchipata in tara.Dar atunci cand base taia pensii si salarii iar acolitii lui in frunte cu prietena d- voastra kill bill devalizau bugetul de stat, unde erati?Hotul striga hotii!!
Raspunde

KJF

Acum 5 ani

Aceste ordonante de gratiere sunt la fel de daunatoare ca si un presedinte care se judeca din judet in judet dupa ce a primit o hatarire definitiva. Cine-i banditul? O alianta impotriva PSD-ALDE, cu cine? Cu Ciolhannis, cu Turcana, cu Buldogul? Cu ce va deosebiti de PSD? Coloana vertebrala nu aveti nici unii nici ceilalti. Plecati naibii odata ca ne-am saturat de toti neocomunistii de dupa 89. Au plecat ai nostri si au venit ai nostri. Vine sa ne dea lectii o soldoveanca imputita scolita la Moscova, o fosta comunista puturoasa. Ai vreo meserie fa? Sau stii doar sa dai din clanta?
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

cine a facut studiile in Rusia?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus