Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Ceață densă. Curse anulate pe Aeroport

24 Ianuarie 2017 10:21

Ceață densă. Curse anulate pe Aeroport

Mai multe curse care ar fi trebuit să ruleze de pe Aeroportul din Sibiu au fost redirecționate sau anulate, din cauza ceții dense.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Sibiu, cursa Lufthansa, de la Munchen, LH1666, care trebuia sa aterizeze la ora 00:45, dar și cursa Wizzair, de la Londra, W63772, care trebuia să aterizeze la ora 00:50, au fost direcționate spre Timișoara, din cauza condițiilor de vizibilitate redusă. Pasagerii au fost aduși la Sibiu cu autocarul.

Ca urmare, mai precizează reprezentanții AIS, cursa de întoarcere la Munchen, LH1667, cu plecarea programată la ora 05:55 și cursa Sibiu-Milano, W63779, cu plecarea programata la ora 06:10, au fost anulate. Pasagerii au fost transportați la Timișoara cu autocarul, de unde vor fi îmbarcați spre destinații.

Următoarea cursă pe Aeroportul din Sibiu ar trebui să sosească din Viena, la 15.20, oră până la care reprezentanții AIS speră ca ceața să se risipească.

Și pe șosele, vizibilitatea este redusă. Mai mulți șoferi au trimis fotografii pe grupul Info Trafic Sibiu și atrag atenția că ceața îngreunează circulația.

ceata info trafic

Comentarii

2 comentarii

Wss

Acum 3 ani

Hai cu Ryan air, ca altfel nici dracu nu mai zboara
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

citat din clasic in viata iarna nu-i ca vara ceata nu-i ca cristalul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus