Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
2°C

Ministrul de Interne, despre referendum: nu este o prioritate

Ministrul de Interne, despre referendum: nu este o prioritate

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat că, din punctul său de vedere, sunt alte priorități decât un referendum pe tema grațierii și de modificare a Codului Penal.

Declarația vine după ce, astăzi, preşedintele Klaus Iohannis a declanşat procedura pentru un referendum "prin care poporul să-şi exprime voinţa cu privire la următoarea problemă de interes naţional: continuarea luptei împotriva corupţiei şi asigurarea integrităţii funcţiei publice".

Întrebată de jurnalişti dacă s-a făcut un calcul estimativ cu privire la costul unui referendum, ministrul de Interne a răspuns, potrivit TVR: "Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte priorități, este o analiză pe care trebuie să o facă mai mulți factori și avem în momentul acesta, zic eu, prioritate, să aplicăm măsurile pe care noi ni le-am asumat prin programul de guvernare, dar este o situație care trebuie analizată".

Foto: Revista22

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

urgenta

Acum 5 ani

Atunci care era prioritatea de s-a vrut ordonante de URGENTA ptr penali????
Raspunde

apostol

Acum 5 ani

D-l presedinte Klaus sa-si vanda casele pentru a plati costurile referendumului.Nu putem sa ne jucam cu banii publici asa cum vrea d-l Werner.
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, lasa, nu te-ngrijora, bani sunt har Domnului, ca milogilor bugetari li s-au scos ochiii cu cativa banuti...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus