Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
3°C

"Amenințările vin din interior". Mesajul Președintelui de Ziua Unirii Principatelor

"Ca şi în trecut, cele mai periculoase amenințări nu vin din afara țării, ci mai ales din interior", este mesajul pe care Klaus Iohannis a vrut să îl retransmită astăzi, de Ziua Unirii Principatelor.

Într-o postare pe Facebook, Klaus Iohannis le urează La mulți ani românilor cu ocazia acestei sărbători, dar amintește și de frămânările politice la zi. "Unirea Principatelor s-a înfăptuit pentru că voinţa populară a fost auzită, înțeleasă, respectată şi aplicată de politicieni. „Unirea, naţiunea a făcut-o!” spunea Mihail Kogălniceanu. Elitele acelor vremuri au înţeles că binele unei întregi naţiuni este mai presus de intrigi şi interese mărunte. Dar această zi este şi o lecţie a prezentului.", se arată în mesajul Președintelui României.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

mihai

Acum 5 ani

Da, din interior, chiar de la varful Controcenilor...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus