Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Eroii copilăriei, pe scena Teatrului Gong din Sibiu

Eroii copilăriei, pe scena Teatrului Gong din Sibiu

Unii dintre cei mai îndrăgiți eroi din poveștile copilăriei vor urca în acestă lună pe scena de la Teatrul Gong. Aceștia prind viață printr-o serie captivantă de spectacole prezentate atât cu păpuși și marionete, cât și cu actori la vedere. „Sarea-n bucate”, „Vrăjitorul din Oz” și „Cel mai mare Gulliver” sunt numai trei dintre spectacolele care vor reda într-un ritm antrenant energia și bucuria poveștilor pentru copii.

Luna februarie îi aduce împreună pe Împăratul și cele trei fiice ale sale în „Sarea-n bucate”, pe faimoșii „Muzicanți din Bremen”, dar și pe Dorothy și noii ei prieteni, Sperie Ciori, Leul și Omul de Tinichea în călătoria spre „Vrăjitorul din Oz” sau pe Matei în drumul său spre mare în „Cel mai mare Gulliver”. Programul complet de evenimente este disponibil pe teatrulgong.ro.

Intrarea publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 - 18:00, duminica între orele 10:00 - 14:00 sau online prin teatrulgong.ro și eventim.ro sau în rețeaua Orange și Librăria Humanitas din Sibiu. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online sau în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Luna februarie continuă, de asemenea, seria atelierelor de sâmbătă dimineața. Aurelia Călinescu și Diana Ribana îi vor aștepta pe cei mici în fiecare sâmbătă de la orele 10:00 și 12:00 pentru a descoperi lumea fascinantă a culiselor teatrului de animație. Programul atelierelor este gândit ca o platformă prietenoasă prin care cei mici să își dezvolte abilitățile creative și de comunicare în grup. Aceștia vor construi obiecte și figurine de animație, dar vor fi provocați, de asemenea, să spună povești. Prețul unui bilet la atelier este de 14 lei, tarif unic și include toate materialele necesare. Biletele pentru atelierele de creație pot fi achiziționate exclusiv de la sediul teatrulu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus