Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Liviu Dragnea, către parlamentari: ”Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”

Liviu Dragnea, către parlamentari: ”Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”

Peste 20 de senatori şi deputaţi USR și PNL protestează în faţa sălii unde se desfășoară şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD. Aveau cu ei pancarte pe care scria ”Îndrăzneşte să spui nu lui Dragnea” şi ”Ţara mai presus de Dragnea” şi s-au aşezat în faţa intrării în sală, pe două rânduri, formând un culoar pentru liderii social-democraţi care veneau la întâlnire, informează News.ro. În momentul în care social-democraţii încercau să intre în sala de şedinţe, parlamentarii USR îi îndemnau să se desolidarizeze de Liviu Dragnea. ”Spuneţi-I nu lui Dragnea”, ”Puneţi ţara mai presus de Dragnea”, ”Ţara peste partid” le strigau cei din USR liderilor PSD. ”Sunteţi de un penibil total! Penibililor!”, le-a replicat celor din USR secretarul general adjunct al PSD Codrin Ştefănescu. ”Abrogaţi ordonanţele, România este mai presus de PSD”, i-au răspuns aceştia.

Protestului organizat initial de USR i s-au alăturat şi câţiva liberali în frunte cu Raluca Turcan. Aceasta i-a adus lui Liviu Dragnea un steag şi o Constituţie. ”Nu este posibil ca un grup să destabilizeze echilibrul instituţiilor statului român. PSD trebuie să evite să se transforme şi să se comporte în continuare ca un grup infracţional organizat. Trebuie demisia ministrului de interne, trebuie abrogată ordonanţa de urgenţă şi demisia acestui Guvern iresponsabil”, a spus Turcan.

Protestul s-a încheiat abia după sosirea preşedintelui PSD Liviu Dragnea la şedinţă. Acesta nu a făcut declaraţii presei, dar le-a răspuns parlamentarilor din opoziție: ”Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 7 ani

nu cu foc,e clar ca focul de la COLECTIV si BAMBOO a fost pus ! de gasca kwj,csolos,servicii !!!!!!!!!!!!!!!!! astia is adevaratii vinovati ei pun foc!!model INCENDIEREA REIHSTAGULUI!!!!!!!!!!!!! hitleristii no muritu numaunpic sa odicnitu
Raspunde

Kk

Acum 7 ani

Tot incerc sa inteleg de unde vine NEcunoasterea lb. romane la tine si ajung la concluzia ca e mai greu cu traducerile sau cu caracterele pc-ului....sau e frigul siberian de la voi de vina....
Raspunde

.....

Acum 7 ani

Analfabetule !
Raspunde

Dr.ptr nebuni

Acum 7 ani

dancp2 ESTI CAZ PATOLOGIC, ai toata compasiunea mea, te inteleg si ma ofer sa donez si sa te indrum catre un cabinet unde poti beneficia de tratament de specialitate;tratamentul se poate face si gratuit la Spitalul Nr 3. Succes si insanatosire grabnica.
Raspunde

dancp2

Acum 7 ani

dreptul la opinie e garantirt de constitutie herr doktor!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, ce te face sa crezi ca toti suntem asemeni tie?...
Raspunde

Zorro the Punnischer

Acum 7 ani

Usr-istii aia sunt ca niste clovni de circ,si ei si botoxata raluca curcan de botseni,dupa ce si-au furat-o ca la Calugareni la alegeri acum au si ei prilejul sa se dea in stamba,vai de capul lor ,usr+botoxata+chiolhannis (doar) 5 case+sri+codruta dna ,toti acestia enumerati vor sa dea lovitura de stat,n-o sa le reusesca insa.
Raspunde

cineva

Acum 7 ani

Ar trebui sa ignoram toti postacii. ma refer aici si la cei din "siberia", dar si la userul e-manuela.. ala care tot scrie cu "Buna, Nenea..", sau cum a fost ala cu "multiplexul" sau cei care instiga la ura impotriva valcenilor/moldovenilor sau te miri impotriva cui... dupa un timp vor vedea ca nu sunt bagati in seama si pleaca singuri. Bafta!
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, nu cred ca te simti incitat. Tu, mai degraba esti excitat...Bafta!...
Raspunde

cineva

Acum 7 ani

nu-s nici cum, insa vad ca nu faci altceva decat sa instingi, sau sa imbarligi.. asta a fost primul si ultimul meu raspuns pentru tine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus