Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Un nou protest avizat, în față la PSD

Un nou protest avizat, în față la PSD

Un sibian a cerut la Primărie avizul pentru organizarea unui protest în fața sediului Partidului Social-Democrat de pe strada Mitropoliei.

Comisia de specialitate a dat aviz favorabil, iar protestul poate fi organizat, potrivit solicitării, în fiecare zi, începând cu 9 februarie și până în 28 februarie. Scopul declarat este “protest împotriva susținerii în funcție de conducere a Partidului Social Democrat și a persoanelor condamnate sau cercetate penal.

Primăria a avizat acțiunea. "Comisia a avizat favorabil organizarea protestului pe domeniul public, în perioada menționată, în intervalul orar 10-16. Protestul a fost avizat să se desfășoare pe strada Mitropoliei, la intersecția cu strada Al. Odobescu, pe trotuarul de lângă Colegiul Samuel Brukenthal", specifică reprezentanții administrației locale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Ponci

Acum 7 ani

Dacă nu este doar o provocare și dacă are și ceva bun de făcut în perioada amintită poate depune un memoriu la care va primi cu siguranță răspunsul următor :-Este o problemă internă a PSD... . Altă întrebare. ...
Raspunde

paradox

Acum 7 ani

Pana la urma asta e paradoxul ca, in final si la urma urmei, lumea protesteaza si manifesta pentru ca psd-ul sa se reformeze si sa dea afara penalii si coruptii proprii!...ca tara sa fie curata si fiecare sa-si vada de treaba! Paradoxal, nu? PS :corupti sunt si la altii dar aia parca au totusi o ureche deschisa....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pdl-ist

Acum 7 ani

Un tanar pnl!!!! Votati Raluca Turcan din Moldova sa conduca Sibiul, bravo tinerilor frumosi.... Daca va strangeti totusi 20 de persoane sa intrebati de unul Siterli, va veti simti ca la teatrul de papusi
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

tu esti un PSD-ist caci nimeni nu zice pe aici ca PNL-isti sunt mai buni.Sunt toti aceeasi marfa.Daca se voia o schimbare se punea in practica uninominalul.Poate asa se mai schimbau listele cu candidati.
Raspunde

Magda

Acum 7 ani

DEMISIA Dragnea,nerusinatule !
Raspunde

Liviu

Acum 7 ani

E doar o poza de la protest. Au voie tinerii sa protesteze...si sa sustina pe cine doresc !
Raspunde

Ralph

Acum 7 ani

Superb primaria Sibiu.... protest la sediul PSD ca sa poata deranja orele copiilor ce invata peste drum la colegiul Brukenthal. Acolo sunt ore si dimineata si seara spre stiinta primariei. In Germania a-ti fi luat autorizatie pt o asa imbecilitate la Pastele Cailor.
Raspunde

@Ralph

Acum 7 ani

Probabil te deranjează că nu mai poți parca alandala pe interzis in timp ce astepti ploduls. Dacă îi deranjează să stea cu geamurile închise. Hai sictir cu Germania......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus