Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Bursuc ucis cu câinii la Roșia

Bursuc ucis cu câinii la Roșia

Un nou caz de cruzime împotriva animalelor în județul Sibiu. O înregistrare video publicată pe internet arată cum mai multe persoane asmut doi câini ciobănești pe un bursuc imobilizat într-un tufiș. Mai mult, animalul este lovit cu o bâtă în cap de unul dintre autorii acestei fapte reprobabile.

Ca toate animalele sălbatice, bursucul (sau viezurele) este protejat prin lege. Animalul este specie cinegetică și poate fi vânat în perioada 1 august – 31 martie cu armă lisă și alice dar și cu glonț. În cazul în care animalul este vânat fără autorizație și fără vânător, pe fondul de vânătoare, autorii riscă amendă penală și chiar închisoare. „Am descoperit această situație și intenționăm să depunem în cel mai scurt timp o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu. Din punctul nostru de vedere este un caz de cruzime împotriva animalelor și ne vom strădui să aducem în atenția autorităților această situație”, spune Andreea Roseti, vicepreședintele Asociației pentru Protecția Animalelor și Naturii.

ATENȚIE: imagini deranjante și limbaj licențios.

Foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

6 comentarii

Volkischer Beobachter

Acum 5 ani

Aşa ceva numai ţiganii din Roşia, Noul, Cornăţel ori Caşolţ puteau face! Rog Poliţia din Roşia să se sesizeze.
Raspunde

Cornel

Acum 5 ani

J e g u r i, retardati analfabeti. Asta e de fapt Romania voastra. Oamenii civilizati au plecat din tara de mult. Asemenea ghiolbani intalnim la tot pasul prin tarisoara asta. Animale.... romanii se vor educa poate peste 20 de ani cand cei din Occident vor zbura. Nu stiu cum naiba ne-au acceptat astia in UE. Astia sunt de fapt teroristii viitorului
Raspunde

e-manuela

Acum 5 ani

Buna! Nenea, te-am citit de la o posta ca-ti place istoria....Sigur ca da, oamenii se indeletnicesc din vremuri străvechi cu creșterea "animalelor"!....
Raspunde

cetatean

Acum 5 ani

O porcarie, cum poti face asa ceva ?
Raspunde

Magda

Acum 5 ani

Primtivi si cruzi; merita pedeapsa cu inchisoarea si pusi la munca silnica !
Raspunde

cipi

Acum 5 ani

Valdimir Putin este singura solutie in rezolvarea problemelor si mai ales in educarea acestor diavoli: BOBA NUCLEARA!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus