Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

BC Mureș Târgu Mureș și CSM Oradea completează tabloul semifinalelor de la Final Eight

BC Mureș Târgu Mureș și CSM Oradea completează tabloul semifinalelor de la Final Eight

Faza sferturilor de finală ale turneului Final Eight Cupa României a luat sfârșit astăzi, odată cu ultimele partide disputate la Sala Transilvania.

Ultimele două echipe care au acces în semifinalele turneului sunt BC Mureș Târgu Mureș și CSM Oradea.

Echipa din Târgu Mureș a trecut de Phoenix Galați, scor 75 - 85 ( 21 - 21 ), ( 19 - 19), ( 23 - 20 ), ( 23 - 15 ). A fost poate cel mai echilibrat meci al sferturilor, cei de la Târgu Mureș reușind să ia un avantaj decisiv abia în sfertul al patrulea al partidei.

În primele două sferturi s-a mers cap la cap, ambele echipe reușind să înscrie un  număr egal de puncte, iar în al treilea sfert echipa din Mureș a luat un avantaj de trei puncte.

În cealaltă partidă care s-a disputat astăzi, CSM Oradea a trecut fără probleme de BC CSM Timișoara, scor 92 - 72 ( 27 - 12 ), ( 30 - 19 ), ( 18 - 19), ( 17 - 22 ).

Meciul a fost dominat de orădeni, aceștia reușind să ia un avantaj de 26 de puncte înainte de pauză. Timișorenii au jucat ceva mai bine după pauză, însă nu le-a fost suficient pentru a întoarce soarta partidei.

”Am venit complet nepregătiți la acest meci și am fost umbra unei echipe care își dorește să câștige Cupa. Ne-a lipsit atitudinea, acolo a fost marea problemă: am tratat fiecare coș marcat de parcă ni s-ar fi cuvenit din start, în vreme ce Oradea a luptat tot meciul. Ceea ce s-a întâmplat îmi doresc să nu se mai petreacă, deși cred că mai jos de atât nu putem ajunge. Adversarii noștri au avut execuții deosebite, ne-au dominat la recuperări și au dovedit că experiența din Europa i-a ajutat foarte mult să abordeze astfel de meciuri” a declarat antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu
Semifinalele se vor juca mâine, 16 februarie 2017. De la ora 18:00 va avea loc partida dintre Steaua CSM EximBank și U banca Transilvania Cluj Napoca, iar de la ora 20:30 se va juca BC Mureș Târgu Mureș - CSM Oradea.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus