Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

U BT Cluj este prima finalistă a Cupei României la baschet masculin

U BT Cluj este prima finalistă a Cupei României la baschet masculin

U Banca Transilvania Cluj Napoca a reușit să învingă Steaua CSM Eximbank, în primul meci din cadrul semifinalelor turneului Final Eight Cupa României.

Primul sfert s-a jucat pe contre, Steaua deschizând scorul cu o aruncare de trei puncte, U BT Cluj preluând conducerea câteva minute mai târziu. Ambele echipe au alternat la conducerea partidei în primul act al meciului.

În al doilea sfert, clujenii au reușit să preia conducerea pe tabela de marcaj, împinși de la spate și de fani, care i-au încurajat pe toată durata jocului.

După pauză, Steaua a arătat ceva mai bine la început, reușind să înscrie de mai multe ori consecutiv, dar elanul bucureștenilor s-a tăiat rapid.

Ultimul act al meciului a adus cu el un joc ceva mai intens, cu Steaua în căutare disperată de puncte și U BT Cluj ceva mai relaxată, aflându-se la adăpostul diferenței de pe tabelă.

”Este important că am reușit să câștigăm cu Steaua într-un meci eliminatoriu, un meci care pe care. Am jucat concentrați încă de la începutul jocului, am avut o concentrare foarte bună, băieții care au venit de pe bancă și-au făcut foarte bine treaba. Unde sunt puțin nemulțumit este că la pauză ne-am relaxat puțin, am luat niște decizii greșite și am permis adversarului să vină la zece puncte. Avem, însă, jucători experimentați în lot, care știu să își țină cumpătul și nu au fost probleme pe final” a declarat Mihai Silvășan, antrenorul clujenilor.
Steaua CSM EximBank - U Banca Transilvania Cluj Napoca s-a încheiat 75 - 88 ( 21 - 20 ), ( 10 - 26 ), ( 17 - 19 ), ( 27 - 23 ).

Sursa foto

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus