Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Neagu: ”Gaura” de 10 miliarde a Guvernului Cioloș, ”o perdea de fum”

Neagu: ”Gaura” de 10 miliarde a Guvernului Cioloș, ”o perdea de fum”

Prezent în comisia reunită de Buget Finanțe, care anchetează ”gaura” de 10 miliarde de lei din buget, semnalată de social-democrați, Nicolae Neagu susține că nu s-a descoperit nimic. ”Guvernul Grindeanu susține rectificările premierului Cioloş, prin cele două proiecte de legi privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului, nr. 86/2016, respectiv a OUG nr. 14/2016 cu privire la rectificrea bugetului de stat pe 2016, prin Legea 6/2017, respectiv Legea 4/2017, exact acele rectificări bugetare, care îl determinau pe preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor să afirme la sfârşitul anului 2016, „gaura” de 10 miliarde de lei, produsă în timpul guvernării Cioloş, fapt ce a condus la Comisia de Anchetă a celor două comisii de Buget-Finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor. Asta da perdea de fum! De la bun început, P.N.L. a avertizat asupra demersului politicianist, în spatele căruia se va ascunde intenţia P.S.D. de a umfla proiecţia bugetară pe 2017, şi de a-şi susţine promisiunile electorale prin exagerarea creşterii economice şi a veniturilor bugetare pe 2017, în detrimentul investiţiilor publice de anvergură”, susține Neagu.

Deputatul liberal este de părere că această comisie de anchetă a fost constituită deliberat pentru a acoperi adevărata preocupare a Guvernului Grindeanu: celebra Ordonanță 13. ”În mod deliberat, au încercat să distragă atenţia publică printr-o comisie de anchetă de anvergură, care ar fi trebuit să acopere adevărata lor preocupare, cea rezultată din conţinutul Ordonanţei 13 care prvedea modificări ale Codului Penal, ordonanţă dedicată însuşi şefului P.S.D., Liviu Dragnea. Nu a fost să fie. Societatea civilă a reacţionat la intervenţia promptă a Preşedintelui Klaus Iohannis, iar acum, ne aflăm într-o situaţie complicată, pe plan intern, cât şi pe plan internaţional, cu un Guvern Grindeanu lipsit de credibilitate şi demnitate!”, a mai spus deputatul.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Klaus

Acum 7 ani

Cu asa parlamentari cum sa mearga treaba? Majoritatea parlamentarilor de Sibiu, indiferent de partid, sunt vai-mama-lor...Astia n-au rusine de oameni si nici frica de Dumnezeu. Ce Partid e acela al carui membru este Neagu sau Cazan, Sovaiala sau Terea?
Raspunde

Vecina

Acum 7 ani

Bravo Klaus in sfirsit un sibian care vede si el cum merge treaba cu politicieni din Sibiu si nu se lasa dus de nas ca alți de un politician alcoolist si mincinos. Apropo Neagule ți sa strimbat gura de la atita alcool las-o mai moale cu rachiul
Raspunde

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nene Apostol, apropo, n-ar trebui obținută si o aprobare de manifestație in sprijinul acoperirii "găurii" lui Cioloș?...
Raspunde

mama mare

Acum 7 ani

Daca asa de tare te intereseaza bugetul orasului , domnule Cazan ,de ce nu ai fost la Bucuresti sa fi pentru buget ? Se vede ca pe voi PNL chiar nu va intereseaza soarta Sibiului .
Raspunde

mai mica

Acum 7 ani

Pai si pe alde psd, in egala masura! Sunt in primul rand membrii fideli de partid si apoi sibieni....
Raspunde

Andreea

Acum 7 ani

Toti sunt pentru interesul lor. Nimeni, nu urmareste, decat sa fie votat si sa ajunga sus.
Raspunde

Daniel S.

Acum 7 ani

Ca sa intri intr-un Partid Politic, acum, la ora actuala, trebuie sa fi tare disperat. Un bun profesionist are de lucru si nu se coboara atat de jos intrand intr-o asociere cu Cazan, Suditu, Sovaiala, Neagu, etc
Raspunde

Varujan

Acum 7 ani

...o mare javra Neagu asta...
Raspunde

Nicusor

Acum 7 ani

Dar despre gaura lui Neagu de la Metalcar, cam pe cand se va vorbi? :-)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus