Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Șelimbăr: se întrerupe furnizarea apei în zona străzii Doamna Stanca

Șelimbăr: se întrerupe furnizarea apei în zona străzii Doamna Stanca

Locuitorii noilor blocuri din zona străzii Doamna Stanca din Șelimbăr nu vor avea apă la robinete în prima parte a zilei de luni.

Reprezentanții operatorului SC Apă Canal SA anunță că între orele 08:00 și 16:00 ale zilei de luni sunt programate lucrări de intervenție la rețeaua de distribuție din zona străzii Doamna Stanca, din Șelimbăr. ”În intervalul menționat, se va întrerupe alimentarea cu apă pentru toți consumatorii locuitorii din zona Stanca (blocurile din spatele Kaufland) , Bd. Mihai Viteazul din Șelimbăr (magazinul Lidl, blocul – turn, magazinul Dedeman cu blocurile alăturate, precum și Ansamblul Avantgarden)”, se arată în anunțul Apă-Canal. Reprezentanții societății roagă abonații din zonă să își asigure rezerve de apă potabilă. În zona magazinului Dedeman va fi adusă și o autospecială cu apă menajeră. Cei care doresc informații suplimentare sunt direcționați către dispeceratul societății, care poate fi contactat la numerele de telefon 0269.222.777 sau 08008.202.202 (telverde).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, da' invidioși mai suntem de vrem sa le tăiem apa "selimbarenilor" ca sa-i numim ulterior jegosi....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 7 ani

Buna! Nenea, aaa...aaa, stai ca la stirea asta am comentat deja.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus