Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
10°C

USR continuă Festivalul. În fiecare vineri

USR continuă Festivalul. În fiecare vineri

Noua conducere a USR Sibiu a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că vor continua programul din campania electorală pentru alegerile parlamentare, denumit ”Festivalul USR”. ”În campanie am avut Festivalul USR, în care am organizat dezbateri cu sibienii. Acum, în fiecare săptămână vom avea o dezbatere cu sibienii, probabil va fi ziua de vineri, încă nu am hotărât, dar probabil va fi ziua de vineri. Audiențe la deputatul nostru Dan Barna se vor desfășura vineri dimineața și probabil sâmbătă dimineața, iar vineri seara vom desfășura Festivalul USR. Este o campanie «altfel», pe care am derulat-o în Sibiu. Am avut foarte mare succes, iar sibienii au fost interesați. Oamenii au fost interesați, continuă oamenii să ne scrie mesaje, vor să se implice și atunci am decis să continuăm”, a declarat președintele organizației, Raluca Amariei.

După alegerile desfășurate săptămâna trecută, președinte al organizației a rămas Raluca Amariei. Vicepreședinți au fost aleși Dan Ghiță, Smaranda Bălan, Mircea Roman și Adrian Echert. Din Biroul Local al organizației mai fac parte Remus Rațiu, Dan Barna, Ionuț Ghișe, Diana Mureșan, Alex Buiuc și Anca Mălaiu.  ”Noi începem să funcționă ca o mini administrație, ca o primărie de rezervă. Fiecare vicepreședinte va avea în subordine un departament. Mircea Roman se ocupă de extindere, de exemplu. (…) Am început să ne implicăm de viața comunității și vom continua festivalul USR. Oamenii vor veni la sediu și vom dezbate diverse teme de la Planul Urbanistic General, la reciclare și așa mai departe. Ce ne dorim noi, e să fim un mediator între sibieni și Primăria Sibiu”, a mai spus Raluca Amariei.

Organizația are în plan dezvoltarea, pe termen mediu, cu filiale în localitățile Cisnădie, Mediaș și Șelimbăr.

 Cifrele USR Sibiu:

51 de membri

11 membri în conducere

O singură filială

 

Foto: Arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, s-au încheiat cumva formalitățile de înscriere la tribunal a noii formațiuni Uniunea Salvați Mapamondu?....
Raspunde

gogupintenogu

Acum 6 ani

N-ai cu cine! Salutari lui Donald!
Raspunde

Andrei

Acum 6 ani

"să fim un mediator între sibieni și Primăria Sibiu" ... cred ca nu v-ati inteles rolul. Va trebui sa va mai ganditi.
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

51 barzauni, 11 sefi. Sublim!
Raspunde

ERB

Acum 6 ani

PENIBILI! Ca pe vremuri, 2 cu sapa, 10 cu mapa! :))))) Hahaha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus