Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Sportivii sibieni de la Puma Fight Division s-au întors medaliați de la București

Sportivii sibieni de la Puma Fight Division s-au întors medaliați de la București

Lotul Puma Fight Division a luat parte, sâmbătă, 18 februarie 2017, la Cupa - Trofeul Dacic la Kick Box pe tatami și în ring și Sei - Budokai Karate.

Competiția a fost organizată la Centrul Sportiv Apollo din București, sub egida Federației Române de Arte Marțiale de Contact.

Au participat 30 de cluburi sportive de arte marțiale din țară și un număr de peste 300 de sportivi. Sistemul de luptă a fost atât în ring cât și pe tatami, iar luptele au fost în regim K1, full contact și light contact.

poza puma fight trofeul dacic 2

Din echipa PUMA Fight Division au făcut parte opt sportivi: Văcăriu Vlad, David Mario, Poroșniuc Robert, Matei Emanuel, Dancu Marius, Hanea Mihai, Achim Marius și Arthur Meizel, însoțiți de cei doi antrenori, Alin Lazurca și Adrian Bibu și de consilierul sportiv Ciprian Banea.

Cei opt sportivi au fost la prima participare la un astfel de concurs și s-au întors cu opt medalii : cinci de aur, două de argint și una de bronz.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus